Anesthesiologencongres blijft in Maastricht | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
17-07-2019, 21:26
 

Meest zonnig
21°C
gevoelstemperatuur: 20°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 52%
windsnelheid: 0 bft OZO
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:42
zonsondergang: 21:44
Meer verwachtingen...
 
07-04-2015
Deel dit op:

Anesthesiologencongres blijft in Maastricht

MAASTRICHT – MECC Maastricht en de NVA (Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie) verlengen hun samenwerking tot 2018. Hierdoor is MECC Maastricht ook de komende drie jaar de locatie voor de prestigieuze Anesthesiologendagen. De Anesthesiologendagen vinden sinds 2005 plaats in MECC Maastricht.

Congres
Het tweedaagse congres, dat jaarlijks door meer dan 1400 anesthesiologen wordt bezocht, draait om kennisuitwisseling over veiligheid en risico-inventarisatie rondom operaties en over pijnbestrijding. Daarnaast zijn deze dagen een onmisbaar kennis- en netwerkmoment voor de totale discipline. Het medisch-wetenschappelijk programma bestaat uit een programma met topsprekers uit het vakgebied, workshops en een expositieruimte met het beste wat de toeleveranciers uit de sector te bieden hebben.

Impuls
De verlenging van de samenwerking tussen MECC Maastricht en de NVA is van groot economisch belang voor Maastricht en regio. Hotels, restaurants, vervoersmaatschappijen en winkels hebben profijt van de 1400 congresbezoekers die naast het congres deelnemen aan diverse sociale programma’s waaronder een sprekersdiner, een borrel voor anesthesiologen in opleiding en een feest ter afsluiting van de eerste congresdag. De organisatie van het sociaal programma wordt, in opdracht van de NVA, verzorgd door professional congress organiser Breener.

De eerstvolgende editie van de Anesthesiologendagen vindt plaats op donderdag 28 en vrijdag 29 mei 2015 in het congrescentrum van MECC Maastricht.

Foto v.l.n.r. Rob van de Wiel, Directeur MECC Maastricht, MSc. Marloes van Grotel, Directeur Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie en Marc Liethof, Management Breener


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin