Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Hotel van het Jaar 2012 | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
22-05-2019, 10:56
 

Meest zonnig
13°C
gevoelstemperatuur: 17°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 71%
windsnelheid: 0 bft W
UV-Index: 3
zonsopgang: 05:39
zonsondergang: 21:30
Meer verwachtingen...
 
05-03-2013
Deel dit op:

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Hotel van het Jaar 2012

VAALS – Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is gekozen tot Bilderberg Hotel van het Jaar 2012. Kasteel Vaalsbroek kreeg de onderscheiding toegekend vanwege het behalen van de hoogste scores op het gebied van financieel resultaat, kwaliteit (gasttevredenheid) en medewerkerstevredenheid.

General Manager Gunnar Souren: “Onze prachtige kasteel-, hotel- en congreslocatie in het uiterste zuiden van het land heeft goed gepresteerd het afgelopen jaar. Het team van 130 medewerkers van Kasteel Vaalsbroek heeft met heel veel passie en een goede samenwerking dit resultaat bereikt. Ik ben trots op hen én op ons financieel resultaat in deze economisch moeilijke tijden.”

Het winnende hotel werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst voor alle Bilderberg-medewerkers in het Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen.

“Kasteel Vaalsbroek laat zien dat het belangrijk is dat de medewerkers plezier beleven in hun werk. Die beleving en tevredenheid komen terug in de waardering van onze gasten in gasttevredenheidsonderzoeken en in ons medewerkerstevredenheids-onderzoek. Daarnaast zijn wij verheugd met de prachtige financiële prestaties die het hotel heeft weten te behalen,” aldus Dries van der Vossen, Algemeen Directeur van Bilderberg.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin