‘Bookend Lekker Creatief’ zoekt standhouders | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
28-05-2017, 08:22
 

Zonnig
19°C
gevoelstemperatuur: 18°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 77%
windsnelheid: 1 bft NNO
UV-Index: 3
zonsopgang: 05:32
zonsondergang: 21:38
Meer verwachtingen...
 
05-05-2017
Deel dit op:

‘Bookend Lekker Creatief’ zoekt standhouders

Op zondag 25 juni zal het weer gezellig druk zijn in Boekend. Dan wordt voor de vijfde keer de creatieve markt “Bookend Lekker Creatief” georganiseerd. De sfeervolle maart wordt gehouden van 11.00 tot 16.00 uur rondom de Bekkerie. Deze editie is er ook een Open Muziekpodium waarop iedereen die wil zijn of haar muzikale talenten kan laten zien. Voor deze markt zoeken wij nog standhouders en muzikanten die in een groep of solo willen optreden.

Deelname als standhouder of als muzikant is geheel gratis. Wel verzoeken wij de standhouders van de markt om als tegenprestatie een prijsje af te staan voor de tombola, die tijdens Bookend Lekker Creatief wordt gehouden. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Als iemand nog ideeën voor leuke kinderactiviteiten heeft, dan vernemen wij die graag.

Wat mag je verkopen?
Je kunt meedoen als je zelfgemaakte producten maakt en wil verkopen of als je een “kleine zelfstandige zonder winkel” bent. Iedereen die meedoet met de markt dient zijn eigen tafel, stoelen, parasol of kraam mee te brengen. Er wordt door de organisatie een plattegrond gemaakt waar iedereen op ingedeeld wordt. In de ruimtes van de Bekkerie zelf is ruimte voor workshops, indien daar belangstelling voor is.

Iedereen die wil deelnemen kan zich aanmelden bij Jan Jaspers van de Bekkerie:  j.jaspers@debekkerie.nl (Graag met naam, adres, telefoonnummer, benoeming van aan te bieden producten)

Wanneer: zondag 25 juni van 11.00 tot 16.00 uur
Locatie: de Bekkerie, Heymansstraat 128a in Boekend
Toegang: gratis
Info: www.debekkerie.nl


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin