E&A Events stapt in Essential Festival | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
25-08-2019, 05:29
 

Helder
15°C
gevoelstemperatuur: 15°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 76%
windsnelheid: 0 bft Z
UV-Index: 0
zonsopgang: 06:39
zonsondergang: 20:38
Meer verwachtingen...
 
26-02-2019
Deel dit op:

E&A Events stapt in Essential Festival

MAASTRICHT – Kort nadat de organisatoren van Essential Festival en het Amsterdamse 4PM Entertainment bekendmaakten de handen ineen te slaan voor de toekomstige organisatie van Essential Festival, maakt ook E&A Events bekend in te stappen. Het tevens Amsterdamse bedrijf is o.a. organisator van Don’t Let Daddy Know en TIKTAK. Met deze toevoeging is het nieuwe bedrijf We Are Entertainment compleet en bestaat het uit drie krachtige partijen, te weten 4PM Entertainment, E&A Events en Essential.

Kenny Mordang (25, mede-eigenaar Essential): “Met het globale netwerk, de fan-base, concepten en investeringen vanuit E&A Events is We Are Entertainment klaar om Essential Festival precies de juiste zet te geven om de ambities voor 2021 waar te maken en al in 2019 een nóg hoger belevingsniveau in line-up en decoratie te bieden.”

Alex Hes (eigenaar E&A Events): “Wij zijn blij met de samenwerking en kijken uit naar een vruchtbare groei richting een weekender in 2021. Daarnaast geloven wij sterk in de combinatie van deze drie partijen.”

Nieuwe locatie
De grootste artiesten uit de pop-, dance- en urban scene strijken op 15 juni 2019 neer op recreatiepark Oost-Maarland. De voor Essential Festival nieuwe locatie is gelegen aan de gigantische plas “grindgat Oost-Maarland” naast Fun Valley. Vlak naast Eijsden, op Maastrichts grondgebied. Een groot grasveld, bos en de immense plas water worden onderdeel van het Essential Festival decor en beleving. Er worden zo’n 15.000 bezoekers verwacht.

Ambities weekender
Essential moet in de komende jaren uitgroeien tot een weekender in 2021. Het recreatiepark Oost-Maarland is geschikt om dagelijks 20.000 bezoekers te ontvangen.

E&A Events
De organisatie is verantwoordelijk voor talloze concepten in binnen en buitenland. Onder meer Don’t Let Daddy Know (dat reeds plaatsvindt in 18 landen wereldwijd), TikTak, Valhalla en Overwinteren Festival. Tevens is de organisatie verantwoordelijk voor producties in Nederland van Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en Don Diablo.

Foto: Maurice Vinken


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin