Essential mede-organisator van groots nieuwjaarsfeest in MECC Maastricht | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
18-07-2019, 12:57
 

Bewolkt
24°C
gevoelstemperatuur: 24°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 38%
windsnelheid: 2 bft WZW
UV-Index: 2
zonsopgang: 05:44
zonsondergang: 21:42
Meer verwachtingen...
 
12-10-2018
Deel dit op:

Essential mede-organisator van groots nieuwjaarsfeest in MECC Maastricht

MAASTRICHT – In samenwerking met E&A Events en 4PM Entertainment organiseert Essential het grootschalige nieuwjaarsfeest “HELLO 2019” in MECC Maastricht. Daarmee komt Essential Indoor, dat sinds 2014 plaatsvond in december, in ieder geval voor 2018 te vervallen.

Kenny Mordang (mede-eigenaar Essential): “We zijn trots dat we onze krachten kunnen bundelen met E&A Events en 4PM Entertainment, hierdoor kunnen we tijdens oud en nieuw een nóg spectaculairdere show aanbieden! Daarnaast zijn we trots om tijdens oud en nieuw een groot aantal artiesten van niveau naar Maastricht te brengen.”

Organisatie
Voor de organisatie van het evenement bundelen drie evenementenorganisaties hun krachten: Essential B.V. bekend van o.a. Essential Festival, Essential Indoor en Someone Told Me. En de Amsterdamse evenementenorganisaties E&A Events en 4PM Entertainment o.a. bekend van Don’t Let Daddy Know (o.a. in Ziggo Dome), Tik Tak en Kingsland Festival (dat afgelopen jaren plaatsvond in vijf steden met c.a. 150.000 bezoekers).

Artiesten van hoog niveau
De volledige line-up is ook direct bekend gemaakt. Onder meer De Jeugd van Tegenwoordig, Wildstylez, Kraantje Pappie, Boef, Kris Kross Amsterdam, Jebroer, The Partysquad en Bizzey treden tijdens oudejaarsavond op in MECC. Het merendeel van deze artiesten is met regelmaat vertegenwoordigd in de Nederlandse Top-50.

Een van de drie speelsteden
Maastricht is één van de drie steden van het nieuwe muziekevenement dat tegelijkertijd ook plaats zal vinden in de Brabanthallen in Den Bosch en in Expo Twente in Enschede.

Meer informatie en tickets via https://hellonye.nl/


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin