Gezinnen met zieke kinderen te gast in ‘Knoevelstad Valkenburg’ | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
28-05-2017, 08:22
 

Zonnig
19°C
gevoelstemperatuur: 18°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 77%
windsnelheid: 1 bft NNO
UV-Index: 3
zonsopgang: 05:32
zonsondergang: 21:38
Meer verwachtingen...
 
12-05-2017
Deel dit op:

Gezinnen met zieke kinderen te gast in ‘Knoevelstad Valkenburg’

VALKENBURG AAN DE GEUL – Op 20 mei is Stichting de Knoevel voor het tweede jaar op rij te gast in Valkenburg. Deze Stichting verzorgt verwendagen voor gezinnen met langdurig zieke kinderen. Een keer per jaar worden de knoevelgezinnen uitgenodigd voor een “Grote Knoeveldag”. Het motto is even de zorgen rondom de ziekte van het kind vergeten, verwend worden en mooie herinneringen opbouwen.

Gastvrij Valkenburg
In 2016 vond voor het eerst de Grote Knoeveldag plaats in de Geulstad. Ondernemend Valkenburg heeft toen laten zien, dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met een hoofdletter geschreven wordt en trakteert vele gezinnen op 20 mei wederom op een gastvrije dag.

Programma Knoeveldag
De gezinnen worden ‘s ochtends ontvangen in Pretpark de Valkenier waar – na de opening door Wethouder Dauven – een aantal artiesten gaan optreden waaronder Katja Hentz, Duo X-elle en Andy Croonenberg. Hierna trekken de gezinnen Valkenburg in, waar de families gratis een aantal attracties kunnen bezoeken en kunnen genieten van een gratis lunch in een aantal horecagelegenheden. Mini treinen en bussen zorgen voor het vervoer van de gezinnen. Vanaf 17.00 uur worden de gezinnen nog onthaald op een buffet bij Mexicaans restarant El Castillo en gaat Ziesjoem nog een afsluitend optreden verzorgen.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin