Guus Meeuwis dé publiekstrekker op Parkcity Live 2018 | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
18-04-2019, 18:31
 

Zonnig
21°C
gevoelstemperatuur: 20°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 32%
windsnelheid: 3 bft O
UV-Index: 1
zonsopgang: 06:37
zonsondergang: 20:37
Meer verwachtingen...
 
19-01-2018
Deel dit op:

Guus Meeuwis dé publiekstrekker op Parkcity Live 2018

Ton Reijnaerts

Met singer-songwriter Guus Meeuwis heeft organisator Hans Paul Nieskens een grote vis aan de haak geslagen voor Parkcity Live 2018. Publieksmagneet Meeuwis concerteert op zondag 1 juli in het Bekkerveld Park in Heerlen.  Het populaire tweedaagse festival vindt dit jaar op zaterdag 31 juni en zondag 1 juli plaats .      

De uitdrukking ‘het is een nacht die je normaal alleen in films ziet’ komt in de Dikke Van Dale. De regel, afkomstig uit de debuut hit van Guus Meeuwis & Vagant uit 1995, zit diep verankerd in het Nederlandse culturele erfgoed. ‘Een nacht zoals je alleen in films ziet’, wordt op zondag 1 juli ongetwijfeld ‘een nacht zoals je alleen in Heerlen ziet.’ Het is ‘Groots met een zachte G’ zanger Guus Meeuwis helemaal toevertrouwd.

Met de komst van Guus Meeuwis staat er een aansprekende en gevarieerde line-up voor het Parkcity Live festival. Grootste trekkers en eyecatchers op zaterdag zijn ongetwijfeld Anouk en Nena. En op zondag Guus Meeuwis en Miss Montreal. Maar tijdens het regionale familiefestival komt met Dotan, denk aan hitsingles als ‘Home’ en ‘Hungry’, hiphopartiest Kraanje Pappie (‘Waar Is Kraan’, ‘Feesttent’, ‘Handen Omhoog’ en ‘De Manier’) My Baby, Ronnie Flex & Duexperience en  Chef’Special komt ook het jeugdige publiek aan haar trekken. Tijdens het cultureel openluchtfestival, waarbij een scala aan shows, artiesten, acts en gimmicks de revue passeren, valt er over twee dagen en verdeeld over vier podia te genieten van zo’n 60 acts.

Morgen, zaterdag 20 januari om 10.00 uur, start de kaartverkoop van Parkcity Live 2018. Tickets zijn te verkrijgen via de website www.parkcitylive.nl en de facebookpagina van Parkcity Live.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin