Hotelgasten slapen het liefst in Hotel Kasteel Bloemendal Vaals | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
03-01-2018, 11:59
 

Bewolkt
8°C
gevoelstemperatuur: 1°C
luchtdruk: 99 mb
vochtigheid: 65%
windsnelheid: 4 bft WZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:40
zonsondergang: 16:44
Meer verwachtingen...
 
03-01-2018
Deel dit op:

Hotelgasten slapen het liefst in Hotel Kasteel Bloemendal Vaals

VAALS/GRONINGEN (3 januari 2018) – Volgens de gasten van Hotels.nl is Hotel Kasteel Bloemendal Vaals wederom de nummer 1 van de provincie Limburg. De leiding van het hotel kreeg daarvoor de award voor ‘Beste Hotel van Limburg’ uitgereikt. De award is een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks toekent.

Hotel Kasteel Bloemendal Vaals heeft met succes zijn titel verdedigd en is opnieuw verkozen tot het ‘Beste Hotel van Limburg’. Het hotel verdient de prijs vanwege de vele lof die het ontvangen heeft van zijn gasten. De goede service, de kamers en de uitstraling van het hotel worden vooral geprezen. “Hartelijke ontvangst en persoonlijke interesse van het bedienend personeel. De geweldige ambiance maakt dit hotel tot een toplocatie”, schreef een van de hotelgasten. “Mooi hotel, prachtige entree en super mooie kamer met alle luxe aanwezig. Prachtige badkamer met bad en regendouche, heerlijk bed en lekker uitgebreid ontbijt”, aldus een andere hotelgast.

In de provincie Limburg is nog een ander hotel in de prijzen gevallen: Van der Valk Hotel Maastricht. Dit prachtige hotel heeft de award voor ‘Beste Hotel van Maastricht’ gewonnen.

Ruim 2.000 hotels
De award winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van de ruim 2.000 hotels in het aanbod van Hotels.nl. In 2017 hebben 40.000 hotelgasten hun ervaring gedeeld. In de reviews geven zij scores aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen er opmerkingen worden geplaatst over bijzondere plus- en minpunten van het hotel. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.

Award
Dit jaar is de 4e keer dat Hotels.nl de awards uitreikt. Ieder jaar wordt dit gedaan op basis van de reviewscores van het voorgaande jaar. De prijs voor het beste hotel van Nederland bestaat uit een handgemaakt beeld met het karakteristieke roze bedje. In de komende weken worden er in totaal 39 awards uitgereikt. De uitslag van de awards blijft altijd tot op het laatste moment geheim. Medewerkers van Hotels.nl verrassen het hotelpersoneel door onaangekondigd naar de award winnende hotels te komen en hen persoonlijk te feliciteren.

Hotels.nl vierde afgelopen jaar zijn zestiende verjaardag. Henriette IJzenberg en Kees Eldering begonnen de boekingswebsite op 28 november 2001 in een Groningse achterkamer. De onderneming die toen nog bestond uit één laptop en één telefoon, is nu een van de grootste boekingsbedrijven van Nederland.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin