Kasteel Vaalsbroek behaalt finale Dutch Hotel Award | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
22-05-2019, 11:34
 

Meest bewolkt
13°C
gevoelstemperatuur: 13°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 66%
windsnelheid: 1 bft NNW
UV-Index: 2
zonsopgang: 05:39
zonsondergang: 21:30
Meer verwachtingen...
 
23-05-2017
Deel dit op:

Kasteel Vaalsbroek behaalt finale Dutch Hotel Award

VAALS –  Na een spannende halve finale behoort Bilderberg Kasteel Vaalsbroek tot de finalisten van de Dutch Hotel Award. Dat heeft de jury van deze prestigieuze prijs voor de nationale hotellerie bekendgemaakt.
In de finale moet Kasteel Vaalsbroek het opnemen tegen Landgoed de Wilmersberg uit De Lutte en het Kruisherenhotel in Maastricht. Op donderdag 1 juni krijgt het Management Team de kans om de jury te overtuigen om nummer één te worden!

De Dutch Hotel Award is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het Management Team zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd. Het doel is om de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten.

Het thema van de Dutch Hotel Award (DHA) 2017 is ‘What’s your story?’

Het juryoordeel
De jury van de Dutch Hotel Award 2017 zei over Kasteel Vaalsbroek het volgende: ‘Levendige teampresentatie, met themakleding, waarin het verhaal over het hotel goed neergezet werd. De hoofdstukken werden door de verschillende medewerkers verteld met als rode draad ‘spero invidiam’ (ik hoop benijd te worden), de lijfspreuk van Johann Arnold von Clermont. Deze textielfabrikant kocht het kasteel in 1761 en maakte van Vaals en omgeving een welvarende streek.

Finaleopdracht
In het finalebezoek op 1 juni krijgt het Management van Kasteel Vaalsbroek precies twee uur de tijd om de jury ervan te overtuigen dat zij het beste hotelteam van Nederland zijn. In deze twee uur worden ook de resultaten van de finaleopdracht gepresenteerd.
De opdracht van dit jaar luidt als volgt: ‘Organiseer vóór de finaledag (binnen één week) een activiteit die in het teken staat van een nieuw hoofdstuk in het verhaal van jullie hotel.’
Bij Kasteel Vaalsbroek organiseren we op ons landgoed a.s. zaterdag in de stijl van Von Clermont een BBQ 2.0. Onze gasten kunnen op het kasteelterras genieten van een heerlijke culinaire BBQ met muzikale omlijsting.

De winnaar van de Dutch Hotel Award 2017 wordt op 22 juni bekendgemaakt tijdens het Hotel Management Diner te Den Haag.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin