Kasteelpark Born is het ‘Leukste uitje van Limburg 2019′ | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
24-08-2019, 21:12
 

Helder
25°C
gevoelstemperatuur: 24°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 41%
windsnelheid: 1 bft ONO
UV-Index: 0
zonsopgang: 06:37
zonsondergang: 20:40
Meer verwachtingen...
 
07-03-2019
Deel dit op:

Kasteelpark Born is het ‘Leukste uitje van Limburg 2019′

LANDGRAAF – Kasteelpark Born in Born mag zich dit jaar het ‘Leukste uitje van Limburg 2019’ noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Limburg’. Vertegenwoordigers van het kasteelpark ontvingen vanavond de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB. Kasteeltuinen Arcen in Arcen kreeg de zilveren award en de bronzen award ging naar Familiepark Mondo Verde in Landgraaf. GaiaZOO eindigde op de derde plaats bij het Leukste uitje van Nederland.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 63.000 stemmen uitgebracht.

Kasteelpark Born scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2019. Een greep uit de reacties over de winnaar:

‘De kinderen vinden de dierentuin geweldig en vooral het zelf voeren! Daarnaast is de speeltuin leuk, en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Een toplocatie waar klein en groot kan ontspannen’

De winnaars van 2019:
Gouden award   Kasteelpark Born in Born
Zilveren award   Kasteeltuinen Arcen in Arcen
Bronzen award   Familiepark Mondo Verde in Landgraaf

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de negende keer. De Efteling is het ‘Leukste uitje van Nederland 2019’. Kijk voor alle winnaars op www.anwb.nl/leuksteuitje

De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ is onderdeel van het Land van ANWB. Op www.landvananwb.nl zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden. Dankzij de inbreng van bezoekers is en blijft het Land van ANWB dé plek waar iedereen in Nederland het perfecte dagje- of avondje uit of weekendje weg vindt.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin