Laatste week aanmelden selectierondes Muziek en DJ Kunstbende Limburg | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
22-05-2019, 11:30
 

Meest bewolkt
13°C
gevoelstemperatuur: 13°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 66%
windsnelheid: 1 bft NNW
UV-Index: 2
zonsopgang: 05:39
zonsondergang: 21:30
Meer verwachtingen...
 
05-03-2019
Deel dit op:

Laatste week aanmelden selectierondes Muziek en DJ Kunstbende Limburg

LANDGRAAF – Jonge muzikanten opgelet! Je kunt je nog tot en met donderdag 7 maart 2019 aanmelden voor Kunstbende; dé landelijke wedstrijd voor jong, creatief talent!

Muziek en DJ zijn al jarenlang erg populaire categorieën binnen Kunstbende Limburg, vandaar dat er door de gehele provincie selectierondes georganiseerd worden. Schrijf jij je eigen liedjes of draai jij de lekkerste beats? Geef je dan snel op voor Kunstbende via www.kunstbende.nl. Jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar kunnen zich gratis opgeven om zo kans te maken op een plek in de Limburgse Voorronde van Kunstbende op zondag 31 maart 2019 in Schouwburg De Domijnen in Sittard. Deelnemers in de categorieën Dans, Fashion, Film, Expo, Taal en Theater kunnen zich nog inschrijven tot en met 17 maart 2019.

De selectierondes Muziek en DJ vinden plaats op:

  • Zondag 10 maart 2019 in ECI Cultuurfabriek in Roermond (overdag)
  • Zondag 17 maart 2019 in Muziekgieterij in Maastricht (overdag)

De toegang tot deze twee selectierondes is geheel gratis.

Kunstbende organiseert komend jaar voor de 29e keer dé landelijke wedstrijd voor jong- en creatief talent. In acht verschillende categorieën, te weten: DANS – DJ – EXPO – FASHION – FILM – MUZIEK – THEATER – TAAL, kunnen deelnemers hun werk en talent laten zien. In Limburg strijden jaarlijks dik vijfhonderd jongeren van Eijsden tot Mook om een plekje in de landelijke finale van Kunstbende. Door de enorme animo van jongeren in de categorie MUZIEK en DJ is de organisatie van Kunstbende Limburg genoodzaakt extra selectierondes te organiseren. Kunstbende wordt in Limburg georganiseerd door Buro Pinkpop.

Tijdens Kunstbende maken deelnemers kans op vele (stimulerings)prijzen zoals workshops, een fotoshoot, kaartjes voor het Pinkpop festival, vele optredens op verschillende pop- en cultuurfestivals door heel Limburg tijdens de Kunstbende Zomertour en nog veel meer. Kunstbende is vooral een goede gelegenheid voor jong talent om podiumervaring en naamsbekendheid op te doen. Tijdens de wedstrijd beoordeelt een professionele jury de deelnemers en wordt er per selectieronde bepaald welke deelnemers er doorgaan naar de Limburgse finale.

Veel bekende artiesten begonnen ooit bij Kunstbende zoals Martin Garrix, DeWolff, Claudia de Breij, Jan Kooijman, Sanne Vogel en Howard Komproe.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin