Lancering Limburgpas 2017 - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
23-04-2017, 17:12
 

Deels zonnig
10°C
gevoelstemperatuur: 12°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 49%
windsnelheid: 1 bft NNW
UV-Index: 0
zonsopgang: 06:26
zonsondergang: 20:46
Meer verwachtingen...
 
11-04-2017
Deel dit op:

Lancering Limburgpas 2017

LANDGRAAF – Dagtoerisme Limburg, de koepelorganisatie van toeristische attracties en musea in Belgisch en Nederlands Limburg, lanceert de gloednieuwe versie van de Limburgpas. Met deze gratis pas kan je in een 40-tal attracties korting of een verrassing krijgen. Het leuke is dat deze zowel in Belgisch als Nederlands Limburg geldig is.

Vanaf medio april zal de pas ter beschikking zijn in tal van distributiepunten in heel Limburg. In de tussentijd kan je deze reeds downloaden via www.limburgpas.com! Één pas is geldig voor 4 personen en dit t.e.m. 31 maart 2018.

Vanaf dit jaar kan je ook deelnemen aan tal van winacties die georganiseerd worden doorheen het seizoen. Like en volg onze Facebook-pagina daarvoor op de voet via www.facebook.com/dagtoerismelimburg en wie weet scoor je wel een gratis dagje uit naar je favoriete Limburgse attractie of museum!

Over Dagtoerisme Limburg VZW
Dagtoerisme Limburg VZW (DAL) verenigt bijna 40 dagattracties in Belgisch en Nederlands Limburg. De grensoverschrijdende samenwerking heeft als doel het dagtoerisme in de beide Limburgen verder te promoten en ontwikkelen. De aangesloten toeristische attracties voeren samen promotie, werken aan seizoensverlenging, marktverbreding en kwaliteitsverbetering.

De samenwerking tussen beide provincies in dit project, een grote grensoverschrijdende samenwerking, heeft als doel het dagtoerisme in de beide Limburgen verder te promoten en te ontwikkelen. Het project wil het dagtoerisme in de beide provincies Limburg, dat als één grenzeloze regio wordt gepromoot, bevorderen en zo meer binnen- en buitenlandse toeristen aantrekken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bestaande sterktes van de twee provincies, zoals de attracties, de musea en hun kwalitatief hoogwaardige aanbod.

Dagtoerisme Limburg, Belgisch en Nederlands Limburg heeft alle troeven in huis om de eigen inwoners een overheerlijk dagje uit te bezorgen in de eigen provincie of in het Limburg vlak over de grens.


Reacties

*

Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin