Limburg consolideert 4* fietsstatus | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
27-05-2017, 11:04
 

Zonnig
25°C
gevoelstemperatuur: 26°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 46%
windsnelheid: 1 bft OZO
UV-Index: 5
zonsopgang: 05:33
zonsondergang: 21:37
Meer verwachtingen...
 
17-05-2017
Deel dit op:

Limburg consolideert 4* fietsstatus

AMERSFOORT – Gisteren ontving de Provincie Limburg het vier sterren certificaat van het Landelijk Fietsplatform. Limburg behield voor het tweede jaar op rij de 4 sterren score, dit jaar met een ruimer percentage. Dit zegt alles over de kwaliteit van de fietsroutes in onze provincie. Ook is deze score belangrijk voor het imago van Limburg als fietsprovincie. Het certificaat werd uitgereikt tijdens een netwerkbijeenkomst van het Fietsplatform in Amersfoort.

Routepunt Zuid-Limburg
Het Routepunt Zuid-Limburg is sinds 2006 verantwoordelijk voor de coördinatie van controle, onderhoud en beheer van alle bewegwijzerde fiets-, wandel-, mountainbike-, ruiter- en menroutes in Zuid-Limburg. Het Routepunt praat mee, denkt mee over de ontwikkeling van routes en bestudeert grensoverschrijdende en nieuwe ICT mogelijkheden en voert die uit. Daarnaast ontwikkelt het Routepunt kaartmateriaal voor wandelaars, mountainbikers en fietsers.

Het Routepunt Zuid-Limburg is tevens ook het centrale aanspreekpunt (routepunt@vvvzuidlimburg.nl) voor alle gebruikers van routenetwerken, ook voor de klachtenafhandeling en het doorgeven van obstakels op de routes.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin