Doe mee aan de Koplopers Fotowedstrijd 2017 en win! - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
12-04-2017, 10:22
 

Zonnig
9°C
gevoelstemperatuur: 5°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 76%
windsnelheid: 3 bft ZW
UV-Index: 3
zonsopgang: 06:48
zonsondergang: 20:28
Meer verwachtingen...
 
23-03-2017
Deel dit op:

Doe mee aan de Koplopers Fotowedstrijd 2017 en win!

NOORD-LIMBURG – In Noord-Limburg werken de gemeenten, partners én verenigingen samen om groenste en gezondste regio te worden. Samen met alle inwoners in Noord-Limburg, willen ze sport en bewegen in beeld brengen met een speciale fotowedstrijd.

Wij zijn Koplopers organiseert de Koplopers Fotowedstrijd 2017. Gedurende acht weken kan iedereen uit Noord-Limburg via de Facebook-pagina van Wij zijn Koplopers foto’s van sport en bewegen insturen. De mooiste foto’s worden beloond met een prijs én worden getoond op het platform wijzijnkoplopers.nl en gedeeld via Facebook.

Verzamel stemmen en wordt periodekampioen
Via de Facebook-pagina Wij zijn Koplopers kun je sportieve foto’s insturen. Daarna kun je vrienden vragen om te stemmen op de door jouw ingestuurde foto. Elke twee weken wordt de foto met de meeste stemmen verkozen tot periodekampioen. Uiteindelijk bepaalt de jury wie van de vier periodekampioenen naar huis gaat met de titel: Koplopersfotograaf van 2017! Naast de hoofdprijs, een GoPro, gaan ook de overige periodekampioenen niet met lege handen naar huis.

Meer informatie
Meer weten over de wedstrijd en hoe mee te doen? Ga naar www.wijzijnkoplopers.nl.


Reacties

*

Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin