Michelinsterren restaurants 10 dagen voor bodemprijzen | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
19-06-2019, 12:32
 

Meest bewolkt
26°C
gevoelstemperatuur: 28°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 57%
windsnelheid: 2 bft ZZW
UV-Index: 6
zonsopgang: 05:23
zonsondergang: 21:54
Meer verwachtingen...
 
09-09-2013
Deel dit op:

Michelinsterren restaurants 10 dagen voor bodemprijzen

LANDGRAAF – De naam zegt het al. Aan de HEERLIJK10Daagse Star-edition doen alléén restaurants mee die in het bezit zijn van één of meerdere Michelinster(ren). Voor de actie zijn 10 BN-ers gaan voorproeven bij 10 sterrenrestaurants in Nederland De HEERLIJK10Daagse Star-edition duurt vanaf 17 tot en met 26 september. Dit geeft de consument de kans om 10 dagen lang culinair te genieten op topniveau. En dat voor bodemprijzen. Reserveren kan vanaf nu september via de website www.heerlijk10daagse.nl

In Limburg nemen de volgende restaurants deel: Bretelli* (Weert), Aubergine* (Steijl), Tout à Fait* (Maastricht) en De Leuf** (Voerendaal).

Sterren over sterren
HEERLIJK introduceert de rubriek ‘Sterren over Sterren’. Hiervoor zijn 10 BN’ers tot ambassadeur gebombardeerd:Ferry Doedens, Nadja Hüpscher, Hanna Verboom, Dennis van der Geest, Dries Roelvink en de overige 5 sterren worden eind van de week bekend gemaakt via facebook. Dit sterrenteam eet 10 dagen lang in de beste restaurants van Nederland. 10 sterren, 10 dagen, 10 sterrenrestaurants. En dat allemaal voor de HEERLIJK10Daagse Star-edition. Om deze actie niet onopgemerkt voorbij te laten gaan schrijft elk van deze BN’ers zijn of haar eigen recensie. ‘Sterren over Sterren’ is 10 dagen voor de start van de Star-edition online te volgen op www.heerlijk10daagse.nl en social media.

De beste adressen, bescheiden geprijsd
Culinair genieten bij een restaurant met één of meerdere sterren is iedere keer weer een feest voor de mond. Helaas wordt de portemonnee er minder blij van. Maar vanaf 17 tot en met 26 september is dit anders. Want de HEERLIJK10Daagse Star-edition maakt lunchen en dineren bij sterrenrestaurants betaalbaar. Zo wordt voor een viergangen lunch slechts € 40,- afgerekend en voor een viergangen diner € 45,-. En de uitmuntende service en sfeervolle ambiance zijn hierbij inbegrepen. Door heel het land hebben de sterren restaurants zich aangemeld, waaronder: De Zwethheul** (Schipluiden), Librije’s Zusje** (Zwolle), De Lindenhof** (Giethoorn), De Nederlanden* (Vreeland), Koriander* (Drachten), De Wanne* (Ootmarsum), Tout à Fait* (Maastricht), De Leest** (Vaassen) en Avant-Garde* (Eindhoven). Aangezien deze actie zich enkel richt op Michelinsterren restaurants is de verwachting dat de beschikbare plaatsen snel vergeven zullen zijn. Er wordt daarom aangeraden tijdig te reserveren. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

“Je ziet toch dat mensen het onwijs leuk vinden om te ervaren wat in een twee Michelinsterren zaak gebeurt en ja dat vind ik ook heel erg leuk natuurlijk om te zien”, aldus Patron Cuisinier Erik van Loo, restaurant Parkheuvel** (Rotterdam). Neemt deel aan de HEERLIJK10Daagse Star-edition.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin