Muziekweekend in De Doolhof succesvol afgesloten | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
19-07-2017, 03:27
 

Helder
22°C
gevoelstemperatuur: 21°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 68%
windsnelheid: 1 bft O
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:45
zonsondergang: 21:41
Meer verwachtingen...
 
17-07-2017
Deel dit op:

Muziekweekend in De Doolhof succesvol afgesloten

TEGELEN – Openluchttheater De Doolhof stond afgelopen weekend vier dagen lang in het teken van muziek. De verschillende dagen samen trokken 8000 bezoekers. Het weekeind werd gisteren afgesloten met een kindermiddag rond meidenact K3. Dat optreden verkocht in vijf uur helemaal uit.

Waar vorig jaar tijdens de eerste editie van Grenswerk Open Air twee dagen optredens gepland stonden, vonden er dit jaar vier dagen achter elkaar optredens plaats. Donderdag en vrijdag stonden in het teken van Grenswerk Open Air met optredens van Golden Earring en Racoon. Beide dagen waren zeer succesvol. Samen trokken ze 4300 bezoekers. Beide dagen is ook er geen druppel regen gevallen, het waren weer schitterende zomeravonden in De Doolhof. De organisatie ziet er naar uit om volgend jaar een nieuwe editie te organiseren, nieuwe data zijn reeds in voorbereiding. Grenswerk Open Air is een samenwerkingsverband tussen Poppodium Grenswerk en evenementenorganisatie Double Track.

Zaterdag stond in het teken van Hollandse artiesten, onder de naam Viva Hollandia. Zangers als Tino Martin, Vinzzent, Jan en Anny, Thomas Berge en Danny Froger stonden op de planken. De avond trok ongeveer 1000 bezoekers.

Het weekend werd afgesloten met een grootste kindermiddag rond de Belgische groep K3. Ruim 2800 kinderen met hun ouders zagen dat de meiden er zin in hadden. Alle grote hits kwamen voorbij en werden enthousiast onthaald. De middag begon al om 14.00 (drie uur voor het optreden van K3). Op dat moment stond er een rij van een paar honderd meter voor de ingang van De Doolhof.

Voorafgaand aan het optreden was er een Kids Talent Show. De deelnemers daarvan mochten backstage de drie meiden van K3 ontmoeten. K3-zangeres Marthe was jarig gisteren en werd hartstochtelijk toegezongen door de deelnemers van de talent show. Rond 18.30 was de Doolhof weer leeg en kon het opruimen beginnen.

Foto: Sharik Derksen


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin