Organisatie kijkt terug op geslaagde eerste editie Holy Moly | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
03-01-2018, 15:53
 

Bewolkt
9°C
gevoelstemperatuur: 3°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 61%
windsnelheid: 4 bft WZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:40
zonsondergang: 16:44
Meer verwachtingen...
 
03-01-2018
Deel dit op:

Organisatie kijkt terug op geslaagde eerste editie Holy Moly

HEERLEN – Met bijna 150 activiteiten achter de rug, kijkt de organisatie van het Heerlense Winterfestival ‘Holy Moly’ terug op een geslaagde eerste editie. Het moest de eerste week op gang komen en uiteraard was er kritiek, maar de  activiteiten werden uiteindelijk goed bezocht, de bezoekersaantallen waren hoog en de sfeer was goed. Gezien de positieve kritieken op social media hebben de bezoekers zich bij een verscheidenheid aan activiteiten erg goed geamuseerd.

Vooral de samenwerking met veel mensen en instellingen geeft de organisatie een warm gevoel. Alleen door met z’n allen de schouders onder dit festival te zetten, kun je samen iets moois realiseren, aldus Incredible. De highlights waren onder andere het openings- en slotweekend op de Bongerd, maar ook Lotte Walda’s Beautiful People Festival, Peul Jan’s Oudejaarsconference en de vele optredens van geweldige, lokale artiesten.

Incredible ziet uiteraard diverse verbeterpunten. Daar wordt voor een volgende editie voldoende aandacht aan geschonken. We hebben vier jaar de tijd om van dit winterfestival een unieke happening in de regio te maken. En dat gaat ook zeker gebeuren. De eerste stappen zijn gezet.

Spectaculair feestweekend in Urban Container City een succes!
Ondanks kou, wind en regen besloten velen te komen genieten van de laatste grote optredens in Urban Container City.  De last minute geplaatste transparante overkapping over het evenemententerrein, gesponsord door Mabs4.0 en Partyland, blijkt te werken. De Bongerd in Heerlen was vrijdagavond bomvol tijdens de Jack Daniels Rock Night en op zaterdag barstte het plein zowat uit zijn voegen tijdens het concert van Nur Deutsche Welle.  Ook de New Year’s Eve party met een aantal  top DJ’s bleek een schot in de roos en raakte tijdens oud op nieuw volledig uitverkocht.

Holy Moly uitverkocht tijdens New Year’s Eve!
DJ’s La Fuente, Lucas & Steve, Puinhoop Kollektiv en Tony Junior namen afgelopen zondag de voortrap naar 2018. Charly Lownoise & Mental Theo luidden de feestende massa het nieuwe jaar in met een knallende licht- en vuurwerkshow en bekende hits als Wonderful days en Stars. Binnen het evenemententerrein wordt er uitbundig gefeest, maar ook rondom het containerpark verzamelen mensen zich om te dansen en te proosten op het nieuwe jaar. Het Holy Moly feestweekend zorgt voor een verbroedering van verschillende leeftijden en muziekstijlen. Ook belgische, duitse en franse bezoekers wisten afgelopen weekend de weg naar Urban Container City te vinden.

Holy Moly gaat deze week nog verder met Winterpark Urbana op het Pancratiusplein en zal nog tot 7 januari voortduren met onderstaand programma

Donderdag 4 januari
20.00 uur de band Strange Brew

Vrijdag 5 januari
17.30 uur Holy Moly Nieuwjaarsborrel met de band Spot On
23.00 uur Abdicatie van Sjtadsprins Ties I van HVV de Winkbülle

Zaterdag 6 januari
20.00 uur The Rolling Beatles
22.00 uur Proclamatie van de nieuwe Sjtadsprins van HVV de Winkbülle

Zondag 7 januari
17.30 uur Light my Ride: verlichte fietstocht
20.00 uur Big Band Doom Kollektief


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin