Organisatiebureau Wij zijn Valkenburg nieuwe uitbater Geulpoort Valkenburg | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
05-10-2017, 17:21
 

Deels zonnig
14°C
gevoelstemperatuur: 12°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 58%
windsnelheid: 2 bft WNW
UV-Index: 0
zonsopgang: 07:44
zonsondergang: 19:06
Meer verwachtingen...
 
05-10-2017
Deel dit op:

Organisatiebureau Wij zijn Valkenburg nieuwe uitbater Geulpoort Valkenburg

VALKENBURG AAN DE GEUL – De Valkenburgse ondernemers Bjorn Geraards en Camiel America zijn met hun organisatiebureau ‘Wij zijn Valkenburg’ die nieuwe uitbaters van ‘de Geulpoort’, gelegen in het centrum van de toeristenstad.

Na een aantal maanden van intensief overleg over de gezamenlijke aanpak, heeft de Gemeente Valkenburg aan de Geul toegezegd er het volste vertrouwen in te hebben dat het jonge, snelgroeiende bedrijf de Geulpoort het succes gaat brengen dat deze verdient. Wethouder Jan Vermeer (economie & toerisme): “Camiel en Bjorn hebben aangetoond dat hun aanbod een wezenlijke aanvulling is op het product Valkenburg. Dat is precies wat wij met de Geulpoort voor ogen hebben.” Het contract werd vandaag getekend. De ondernemers verwachten de toren vanaf november volledig te bestieren.

Wij zijn Valkenburg zet zich sinds begin 2016 in voor het profileren van Valkenburg als kwalitatief toeristische bestemming op de groepenmarkt. In aanvulling op VVV Zuid-Limburg, richt Wij zijn Valkenburg zich specifiek op het aantrekken van zakelijke en particuliere groepen. “Wij zijn Valkenburg is aanbieder van groepsactiviteiten, teambuildings en zakelijke arrangementen,” licht Bjorn toe. “Wij bieden één overzichtelijk platform, waar groepen van alle soorten en maten terecht kunnen voor het beste dat onze Geulstad te bieden heeft. Doordat wij partnerships gesloten hebben met onderscheidende en kwalitatieve activiteiten, restaurants en locaties in Valkenburg, kunnen wij unieke programma’s aanbieden voor uiteenlopende groepen, compleet met activiteiten, lunch, diner, vergader- en overnachtingslocaties en zelfs geheel verzorgde bedrijfsfeesten. Naast het volledig uit handen nemen van de organisatie van een uitje of event, fungeert Wij zijn Valkenburg tevens als gastheer. Zo nemen wij mensen mee in het échte Valkenburg!”

De jonge ondernemers hadden hun pijlen al een tijdje gericht op de Geulpoort. “Bij een bedrijf dat Valkenburg voor groepen op de kaart wil zetten, past een representatieve en karakteristieke locatie als deze natuurlijk perfect,” vertelt Camiel. “We vonden het dan ook doodzonde om te zien dat de Geulpoort na een mislukte poging tot succesvol uitbaten maandenlang leegstond. Het gebouw is een echte blikvanger, die zeker bij onze doelgroep in de smaak valt. Daarom besloten we op eigen initiatief aan te kloppen bij de Gemeente Valkenburg aan de Geul. Na maanden van intensief overleg over onze ideeën voor de toren, zijn we gekomen tot een gedegen plan om de Geulpoort in te zetten voor het profileren van Valkenburg, als kwalitatief toeristische bestemming voor zowel groepen als dagtoerisme. Tevens zal de toren tegen kleine betaling opgesteld worden voor publiek. Dat de Gemeente haar vertrouwen uitspreekt in ons bedrijf, is voor ons van grote waarde. Ons organisatiebureau is in de anderhalf jaar dat wij actief zijn boven verwachting snel gegroeid. We hadden nooit durven dromen dat we op deze termijn al zoveel groepen naar Valkenburg gebracht zouden hebben. Maar: het is wat ons betreft nog maar het begin! Vanuit onze nieuwe locatie gaan we samen met onze partners vol enthousiasme verder met precies dat waar we goed in zijn. Want samen, zijn wij Valkenburg!”


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin