Pasen dit jaar kouder dan Kerst - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
17-04-2017, 21:10
 

Helder
7°C
gevoelstemperatuur: 1°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 52%
windsnelheid: 3 bft NW
UV-Index: 0
zonsopgang: 06:38
zonsondergang: 20:36
Meer verwachtingen...
 
16-04-2017
Deel dit op:

Pasen dit jaar kouder dan Kerst

LANDGRAAF – Vandaag en morgen wordt het volgens Weeronline.nl in De Bilt slechts 10 à 11 graden. Daarmee is het deze Pasen kouder dan afgelopen Kerst. Toen was het de op twee na warmste Kerst ooit gemeten met 11,7 graden op Eerste Kerstdag en 11,8 op Tweede Kerstdag. Het is al de vierde keer is in zes jaar. 2012, 2013 en 2016 gingen dit jaar voor.

Vanmorgen is het wisselend bewolkt. In de loop van de dag ontstaan er steeds meer stapelwolken en vanmiddag wisselen bewolking zon en een paar buien elkaar af. De meeste buien vallen in het noorden en oosten en de minste in het zuidwesten. Er staat in onze provincie een matige noordwestenwind. Vanavond blijft de kans op buien aanwezig.

Op Tweede Paasdag is het wisselvallig met veel stapelwolken en soms zon. Het wordt slechts 11 graden in het zuiden. In de avond trekken nog een paar buien over het land, maar in de nacht wordt het overwegend droog en daalt de temperatuur in het binnenland tot rond het vriespunt. Aan de grond gaat het enkele graden vriezen. De volgende nachten wordt het nog een stuk kouder.

Bron: Weeronline.nl


Reacties

*

Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin