Programma Down By The River compleet - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
18-04-2017, 17:44
 

Regen
6°C
gevoelstemperatuur: 5°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 75%
windsnelheid: 1 bft NNO
UV-Index: 1
zonsopgang: 06:36
zonsondergang: 20:37
Meer verwachtingen...
 
30-03-2017
Deel dit op:

Programma Down By The River compleet

VENLO – Met de toevoeging van Fred Eaglesmith, Tim Knol, Matt Watts, Leadbeaters en Any Vegetable is het programma van Down By The River compleet. De derde editie van het roots- en americanafestival in Poppodium Grenswerk vindt plaats op zondag 14 mei. Nieuw dit jaar is de toevoeging van de Joriskerk als locatie, waar Tim Knol en Christopher Paul Stelling zullen spelen.

Eerder werden Christopher Paul Stelling, Gregory Page, Baptiste W. Hamon, Cale Tyson en The Dawn Brothers al bevestigd. In totaal staan er tien acts op deze editie.

De Joriskerk is een bijzonder mooie protestantse kerk in het centrum van Venlo, op 150 meter lopen van Grenswerk. Het is de eerste keer dat de intieme kerk wordt gebruikt als podium van het festival. Wel organiseerde Down By The River eerder al losse shows in de Joriskerk, met Sam Outlaw en Mandolin Orange. Dit duo uit North Carolina verkocht de kerk zelfs uit.

Down By The River is vernoemd naar een nummer van Neil Young. Het festival vindt pal aan de Maas plaats, de rivier die al eeuwen door Venlo stroomt. Het festival biedt ruimte aan hedendaagse americana en rootsmuziek. Tickets zijn te koop via de website van Poppodium Grenswerk, in het eetcafé en bij Sounds Venlo.


Reacties

*

Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin