Qmusic Limburg met Vastelaovend Top 100 | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
22-05-2019, 10:33
 

Meest zonnig
13°C
gevoelstemperatuur: 17°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 71%
windsnelheid: 0 bft W
UV-Index: 3
zonsopgang: 05:39
zonsondergang: 21:30
Meer verwachtingen...
 
02-03-2019
Deel dit op:

Qmusic Limburg met Vastelaovend Top 100

LANDGRAAF – Qmusic Limburg draait tijdens carnaval vier dagen lang non-stop vastelaovend-muziek. Van zaterdag 2 maart 10.00 uur tot en met dinsdag 5 maart zijn op de zender de meest gekozen vastelaovend-nummers te horen. Dit jaar voert Helene Fischer de lijst aan met haar hit ‘Atemlos’.

Qmusic Limburg-dj Daniël Smulders laat weten: “Heel Limburg staat in het teken van vastelaovend en daar gaan we bij Qmusic Limburg dan ook graag in mee! Wat verrassend is, is dat de luisteraars dit jaar het Duitse nummer ‘Atemlos’ van Helene Fischer hebben verkozen tot meest populaire nummer. Zij is daarmee de eerste met een niet-Limburgs nummer die de Vasteloavend-lijst aanvoert.”

Stemmen kon tot en met vrijdag 1 maart 12.00 uur. De luisteraars hebben dit jaar 61 nummers in het Limburgs dialect verkozen, 16 Duitstalige nummers en zelfs een Nederlandstalig nummer: ‘Links Rechts’ van Snollebollekes. De overige nummers zijn anderstalig of instrumentaal. Vorig jaar stond W Dreej met het nummer ‘Vandaag’ op nummer 1.

Qmusic Limburg is te beluisteren via 96-98 FM. Voor wie meer Qmusic wil zonder carnavalsmuziek, kan digitaal luisteren naar Qmusic via DAB+ of de Qmusic app.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin