Raadselige Roos geeft speelruimte aan amateur schrijvers en dichters | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
16-07-2019, 16:23
 

Bewolkt
17°C
gevoelstemperatuur: 18°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 67%
windsnelheid: 0 bft WZW
UV-Index: 1
zonsopgang: 05:41
zonsondergang: 21:45
Meer verwachtingen...
 
15-06-2018
Deel dit op:

Raadselige Roos geeft speelruimte aan amateur schrijvers en dichters

VENRAY – Literair Café Venray heeft onlangs haar 25-jarig literaire jubileumjaar afgesloten. Dit betekent, dat we  weer vooruit gaan kijken en de eerste voorbereidingen voor het 26ste seizoen gaan treffen. Dus óók die voor de schrijfwedstrijd Raadselige Roos.

Met  groot genoegen nodigen wij ook nu weer alle amateurschrijvers en -dichters uit om dit jaar deel te nemen aan onze literaire wedstrijd. Het bestuur heeft overigens een mooie vroegere traditie in ere hersteld: Een trofee voor de eerste prijswinnaar in de categorieën proza en poëzie én voor de winnaar van de publieksprijs.

Iedereen vanaf 18 jaar kan aan de Raadselige Roos schrijfwedstrijd deelnemen door vóór 1 oktober 2018 een prozaverhaal of gedicht in te zenden. Het thema voor dit jaar is: speelruimte.  Dit thema is verplicht voor alle inzendingen, voor zowel proza als poëzie. Een gedicht moet minimaal uit 50 en maximaal uit 150 woorden bestaan. Een prozaverhaal uit minimaal 500 tot maximaal 1500 woorden. De inzendingen mogen verder niet eerder gepubliceerd zijn en moeten in het Nederlands geschreven zijn. Tenslotte,  alle literaire bijdrages voor deelname kunnen uitsluitend per e-mail worden ingezonden naar: raadseligeroos@literaircafévenray.nl .

Voor de volledige spelregels kunt u terecht op onze website: www.literaircafévenray.nl , webpagina Raadselige Roos. De feestelijke prijsuitreiking aan de winnaars van de Raadselige Roos 2018 zal plaats gaan vinden op 20 januari 2019 in Venray.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin