Restaurant Danyel aan de top in Limburg | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
19-06-2019, 14:58
 

Regen
24°C
gevoelstemperatuur: 23°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 49%
windsnelheid: 2 bft WZW
UV-Index: 2
zonsopgang: 05:23
zonsondergang: 21:54
Meer verwachtingen...
 
03-01-2019
Deel dit op:

Restaurant Danyel aan de top in Limburg

MAASTRICHT – De 14e editie van de HEERLIJK10Daagse zit er weer op. Met een gemiddeld reviewcijfer van een 8,83 heeft Danyel in Maastricht alle verwachtingen overtroffen en is uitgeroepen tot winnaar van Limburg. Danyel laat hiermee voormalig sterrenrestaurants als Bretelli en Cucina del Mondo achter zich. Het publiek heeft de deelnemende restaurants beoordeeld op eten, service, sfeer en gastvrijheid.

Top  5 Limburg

  1. Danyel – Maastricht – 8,83
    2. Kasteel Eyckholt – Roosteren – 8,38
    3. Bretelli – Weert – 8,31
    4. Château De Raay, De Wintertuin – Baarlo – 8,25
    5. Cucina del Mondo – Heerlen – 8,10

Mezger breekt landelijk record
Nog niet eerder is een restaurant door het HEERLIJK publiek zo hoog beoordeeld tijdens de HEERLIJK10Daagse. Met een gemiddeld reviewcijfer van maar liefst een 9,73 breekt Mezger het record uit 2015 (9,55 – De Kromme Dissel). Mezger  is geen onbekende in de landelijke top. Het team mocht in het najaar van 2017 ook de felbegeerde publieksprijs in ontvangst nemen.

Landelijke top 10

  1. Mezger – Domburg – 9,73
    2. Boas – Deventer – 9,60
  2. ‘t Amsterdammertje* – Loenen a/d Vecht – 9,57
    4. Herberg de Engel – Dodewaard – 9,55
    5. ‘t Raedthuys* – Duiven – 9,50
    6. De Luytervelde – Eindhoven – 9,50
    7. Monnikendam – Amersfoort – 9,47
    8. Hof aan Zee – Koudekerke – 9,38
    9. Tante Koosje* – Loenen a/d Vecht – 9,38
    10. De keuken van Arragon – Fluitenberg – 9,38

“Wij zijn super overdonderd door de hoeveelheid mooie reviews! Ervaringen van gasten zijn heel belangrijk voor ons, zo kunnen we blijven verbeteren. Dat we deze publieksprijs voor de tweede keer in ontvangst mogen nemen maakt ons extra trots!” – aldus patron-cuisiniers Sander de Jonge & Jeroen Tanis.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin