Schinveldse Bossen-route in Top 3 Zuid-Limburg | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
19-06-2019, 14:47
 

Regen
24°C
gevoelstemperatuur: 23°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 49%
windsnelheid: 2 bft WZW
UV-Index: 2
zonsopgang: 05:23
zonsondergang: 21:54
Meer verwachtingen...
 
21-10-2016
Deel dit op:

Schinveldse Bossen-route in Top 3 Zuid-Limburg

SCHINVELD – De in september gelanceerde 5 sterren wandelroute door de Schinveldse Bossen blijkt een doorslaand succes te zijn. De grootschalige campagne overtreft de verwachtingen. In de korte tijd dat deze route bestaat is deze inmiddels beland in de top 3 van populairste wandelroutes van Zuid-Limburg en is de route gedurende de eerste maand ruim 2.500 keer gedownload.

Tevens is de 1ste druk van de brochure met een oplage van 5.000 stuks volledig uitgegeven en is men toe aan een herdruk. Dit blijkt uit de statistieken van de landingpage schinveldsebossen.nl en vvvzuidlimburg.nl/wandelen.

De gouden wandelroute, digitaal en in brochure
VVV Zuid-Limburg werkt op hun site vvvzuidlimburg.nl voor routestructuren met een digitaal systeem ‘routeyou’. Regelmatig past VVV Zuid-Limburg de top drie favoriete routes aan op basis van de populariteit van de routes.
De 5 sterren wandelroute door de Schinveldse Bossen, welke inmiddels dus behoort tot de drie favoriete routes van Zuid-Limburg, is ontwikkeld om de bezoekers kennis te laten maken met de Schinveldse Bossen: het grootste aaneengesloten bosgebied van Zuid-Limburg. De route is goed bewegwijzerd middels paaltjes en eenvoudig herkenbaar aan de 5 gouden sterren op de paaltjes. Voor een plattegrond en achtergrondinformatie over de Schinveldse Bossen is de wandelroute zowel digitaal als in een gratis brochure te verkrijgen. De brochure is verkrijgbaar bij de VVV Limburg Winkels, Servicepunten en diverse horecagelegenheden in Schinveld.

Landingpage
Bekijk de website www.schinveldsebossen.nl voor unieke sfeerimpressies in beeld en geluid, extra achtergrondinformatie over het natuurgebied, de digitale route, de openingstijden en adressen van de horecagelegenheden en de startpunten van de routes.

Foto: Remo Jacobs


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin