Schrijf vóór 1 juni in voor Orlando Festival 2018 | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
27-06-2019, 01:56
 

Helder
20°C
gevoelstemperatuur: 18°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 72%
windsnelheid: 2 bft NNO
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:25
zonsondergang: 21:55
Meer verwachtingen...
 
29-05-2018
Deel dit op:

Schrijf vóór 1 juni in voor Orlando Festival 2018

KERKRADE – Vrijdag 1 juni verstrijkt de inschrijfdeadline voor deelname aan het Orlando Festival 2018 van 9 t/m 19 augustus. Op dit internationale kamermuziek festival kan iedere liefhebber van klassieke muziek zijn of haar hart ophalen. Hier zijn niet alleen professionele musici en luisteraars te vinden; iedereen die een klassiek instrument bespeelt, kan hier terecht: individuele musici en ensembles van ieder niveau!

Inschrijven kan met een eigen kamermuziek ensemble. Maar ook individuele amateurs kunnen deelnemen: iedereen zonder eigen (volledige) ensemble kan zich inschrijven voor Ad Hoc op Orlando. Directeur/artistiek leider Henk Guittart stelt de ensembles samen; dat kan in alle mogelijke samenstellingen: van duo tot nonet en in alle stijlen. Alle lessen worden verzorgd door de professionele Orlando musici.

Deelname is mogelijk met of zonder overnachting op de hoofdfestivallocatie Hotel en Conferentieoord Rolduc in Kerkrade. Tijdens het festival verblijft u in deze prachtige historische abdij, waar de hotelkamers en repetitieruimtes zich bevinden, omgeven door mooie tuinen. Na de concerten kan in Hotelbar ‘De verloren zoon’ in de gewelven van Rolduc samen met musici en andere deelnemers nagepraat worden over de muzikale belevingen en ervaringen van de dag. Er is iedere dag een concert op Rolduc én er zijn dagelijks talloze concerten op mooie locaties in Zuid-Limburg.

Spelen in een ensemble, genieten van concerten en lessen, prachtige kamermuziek beluisteren, interessante gesprekken voeren met gelijkgestemden: dat is het Orlando Festival!

Meer informatie en het inschrijfformulier zijn hier te vinden: 

Ad Hoc:  www.orlandofestival.nl/deelnemers-bezoekers/ad-hoc-op-orlando/
Amateur ensembles:  www.orlandofestival.nl/deelnemers-bezoekers/amateur-ensembles/


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin