Space Jump en GlowGolf openen deuren in Maastricht | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
19-06-2019, 16:08
 

Meest zonnig
28°C
gevoelstemperatuur: 28°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 39%
windsnelheid: 2 bft Z
UV-Index: 4
zonsopgang: 05:23
zonsondergang: 21:54
Meer verwachtingen...
 
25-09-2018
Deel dit op:

Space Jump en GlowGolf openen deuren in Maastricht

MAASTRICHT – Na het grote succes van Space Jump Parkstad en GlowGolf Kerkrade, opent Space Jump dit najaar een tweede trampolinepark en GlowGolf in een nieuwe vestiging in de Limburgse hoofdstad. In het voormalige Praxis-pand naast de Brusselse poort kun je vanaf eind dit jaar terecht voor ruim 2000m2 jumping fun en 700m2 glow in the dark minigolf!

Space Jump Maastricht
Space Jump Parkstad werd ruim twee jaar geleden geopend en mocht al duizenden hobbyspringers en professionals ontvangen. Het concept van de Maastrichtse locatie van Space Jump wordt gelijk aan dat in Kerkrade: vijf verschillende areas gevuld met tal van trampolines, verhogingen en attributen bieden jong en oud de gelegenheid een unieke, gewichtsloze ervaring te beleven.

Space Jump Maastricht krijgt een uitgebreid aanbod aan lessen en activiteiten. Zo kun je er vanaf eind dit jaar terecht voor een middag of avond ‘gewoon’ springen, maar kun je ook een speciale tricks & skills les volgen, een feestje geven, meedoen aan de Jumping Fitness of aansluiten bij de Space Jump Community. In aanvulling op de area’s en mogelijkheden die bekend zijn van Space Jump Kerkrade, krijgt Space Jump Maastricht extra uitbreidingen zoals: een permanente minijump area (waar kids tot 8 jaar onder toezicht alleen mogen springen), een sweeper en een basketball area.

Bij Space Jump zijn te allen tijde Jumping Masters aanwezig om de veiligheid van alle springers te bewaken. Familieleden van jumpers zijn welkom in de Space Bar, van waar alle areas goed zichtbaar zijn en waar hapjes, drankjes en snacks genuttigd kunnen worden.

GlowGolf Maastricht, Around the World in 18 holes
In 2013 opende GlowGolf de deuren van de eerste vestiging in Zuid-Limburg. Inmiddels is het oer Hollandse spelletje met een hedendaagse twist in veel Nederlandse steden te vinden, eind dit jaar zal Maastricht aan die lijst met steden toegevoegd worden.

GlowGolf Maastricht krijgt een educatief thema: al spelend waan je je telkens in een ander werelddeel en kun je middels vragen je kennis over de verschillende werelddelen, landen en culturen testen. 

Leisure Centre Brusselse Poort
Space Jump en Glow Golf zullen onder de naam Leisure Centre Brusselse Poort samen hun intrek nemen in het voormalige Praxis-pand dat momenteel in tweeën wordt gedeeld. Met de komst van Leisure Centre Brusselse Poort wordt het leisure aanbod in Maastricht aanzienlijk vergroot.

Algemene informatie
Space Jump Maastricht en GlowGolf Maastricht openen naar schatting medio december 2018 aan de Porseleinstraat 1a in Maastricht. Na opening zal Space Jump Maastricht en GlowGolf Maastricht 365 dagen per jaar geopend zijn. Volg Space Jump Maastricht en GlowGolf Maastricht op Facebook voor meer informatie over de voortgang en officiële opening. Iedereen die nu al enthousiast is voor een middag of avond plezier, ontvangen wij graag bij Leisure Dome Parkstad.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin