Stichting Kasteel Limbricht vindt nieuwe partner in Igor Stel van Entertrain Group - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
22-04-2017, 02:51
 

Helder
10°C
gevoelstemperatuur: 10°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 81%
windsnelheid: 0 bft WZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 06:28
zonsondergang: 20:44
Meer verwachtingen...
 
21-03-2017
Deel dit op:

Stichting Kasteel Limbricht vindt nieuwe partner in Igor Stel van Entertrain Group

LIMBRICHT – Vorig jaar is bekend geworden dat de huidige exploitant van Kasteel Limbricht en de Stichting stoppen met hun samenwerking. Vanaf 31 maart sluit het kasteel dan ook haar deuren. Komende zomer start de nieuwe exploitant, Igor Stel, eigenaar van Entertrain Group.

Volgens de Stichting heeft de heer Stel met Entertrain Group de benodigde ervaring in huis om Kasteel Limbricht nieuw leven in te blazen. Samen met de Stichting zal er geïnvesteerd worden om een vernieuwde exploitatie neer te zetten bestaande uit kwalitatief hoogwaardige horeca, catering, activiteiten, evenementen en feesten. Het kasteel en het cultureel erfgoed zal centraal staan in het nieuwe concept. Het middelpunt wordt het proeflokaal, een brasserie met kleine hapjes, lunch en diner bestaande uit ambachtelijke streekgerechten. Verder komen er diverse culturele (groep)activiteiten zoals o.a. wijn- en bierproeverijen, boogschieten en culinaire workshops. Daarnaast staat Kasteel Limbricht vooral bij velen bekend als een officiële trouwlocatie. Dit in combinatie met het eigen Sint Salvius kerkje maakt Kasteel Limbricht geschikt voor een ultieme bruiloft. De verschillende zalen en ruimtes waarover het kasteel beschikt worden opnieuw gedecoreerd en ingericht voor het organiseren van bedrijfsevenementen, vergaderingen, feesten en partijen. Vanaf zomer 2017 zal het kasteel haar deuren weer openen voor het grote publiek.

Wie tijdens de periode van de sluiting een oplossing voor hun evenement of feest zoeken kunnen contact opnemen met Entertrain voor een passende oplossing. Geïnteresseerden kunnen Entertrain Group bereiken op +31 475 418901 of via www.entertrain.nu. Het laatste nieuws over Kasteel Limbricht is te volgen op wwww.kasteel-limbricht.nl.


Reacties

*

Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin