Uitreiking Sportprijzen Valkenburg aan de Geul 2018 | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
17-07-2019, 20:42
 

Meest zonnig
22°C
gevoelstemperatuur: 21°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 49%
windsnelheid: 0 bft O
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:42
zonsondergang: 21:44
Meer verwachtingen...
 
26-11-2018
Deel dit op:

Uitreiking Sportprijzen Valkenburg aan de Geul 2018

VALKENBURG AAN DE GEUL – Afgelopen zondag vond de uitreiking van de Sportprijzen van Valkenburg aan de Geul 2018 plaats in Chateau St. Gerlach. Er werden 4 sportprijzen uitgereikt in vier categorieën, te weten: het talent van het jaar, het sportteam van het jaar sectie junioren, het sportteam van het jaar sectie senioren de individuele sporter van het jaar.

De winnaars in de vier categorieën waren achtereenvolgens:
Robbie Kengen van Tafeltennisvereniging Falco, de jongens van Voetbalvereniging Walram, de heren van Zaalvoetbalvereniging de Kilo en Dionne Vasmeer, keepster bij de zaalvoetbalselectie van Jong Oranje en bij Hovocubo te Zwaag.

Verder werd er een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan een groep leerlingen van Adelante die elke vrijdagmiddag- ondanks hun beperking- de judosport beoefenen.

Het was een groot succes met een mooie opkomst. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Claudia Bisschops, voormalig profvoetballer en momenteel trainer Jordy Reneerkens, oud-verzorger bij MVV Sef Hoenjet, ex-spelverdeler in de Roemeense Nationale volleybalploeg Cornel Balan en voormalig topsportster en hoogleraar Esther Crombag.

De winnaars zijn tot stand gekomen na een stemprocedure die uit 3 onderdelen bestond: de anonieme stem via internet, de stem van de genomineerden en de stem van de vakjury. Per onderdeel zijn punten toegekend. Degene met de meeste stemmen kreeg 6 punten, de nummer twee 4 punten en de nummer drie 2 punten. Bij een gelijke eindstand was de stem van de jury doorslaggevend geweest, maar dit was dit jaar niet van toepassing.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin