Venrays festival KiTSCH start crowdfunding en maakt eerste artiesten bekend | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
22-05-2019, 10:34
 

Meest zonnig
13°C
gevoelstemperatuur: 17°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 71%
windsnelheid: 0 bft W
UV-Index: 3
zonsopgang: 05:39
zonsondergang: 21:30
Meer verwachtingen...
 
03-06-2018
Deel dit op:

Venrays festival KiTSCH start crowdfunding en maakt eerste artiesten bekend

VENRAY – Op zaterdag 8 september is het zover. Dan opent KiTSCH Festival voor het eerst haar deuren op de meest inspirerende plek van Venray, het Odapark. Hier zullen live muziek, foodtrucks, speciaalbieren, kunst en cultuur samenkomen in een nieuw festival.

De organisatie maakt bekend dat onder meer voormalig DWDD huisband en indiepopsensatie Sue the Night, hiphop & soul rising star Jay-Way, pop & rootstalent YORI, Britpopband PEER, en singer-songwriter Emil Landman verspreid over twee podia op het festival te zien zullen zijn. Meer namen volgen binnenkort.

KiTSCH Festival is een initiatief van Stichting KiTSCH, waar vijftien jonge Venraynaren actief bij betrokken zijn om cultuur in Venray verder aan te sterken. Het nieuwe festival opereert bewust in het spanningsveld tussen artistiek en commercieel, tussen het populaire en het elitaire, het vertrouwde en het avontuurlijke, het verleden en het heden, het lokale en het globale.

Hoewel het project al ruim anderhalf jaar loopt zijn de voorbereidingen van het festival op dit moment nog in volle gang en is een deel van de financiering al rond, maar om het festival voor de volle 100% te kunnen organiseren is er een crowdfunding gestart om het festival extra draagvlak te geven om het uiteindelijk volledig te kunnen bekostigen.

Met een kleine donatie voorafgaand aan de start van de reguliere kaartverkoop kunnen festivalliefhebbers en voorstanders van het concept nu alvast helpen om KiTSCH Festival extra glans te geven. Het doelbedrag zal worden ingezet om de organisatie van KiTSCH Festival mede te bekostigen. Denk hierbij aan het boeken van een gevarieerd scala aan extra bands en artiesten, het opbouwen van de podia, het regelen van licht, geluid en stroomvoorzieningen en de aankleding van het festival zelf.

Meer informatie met betrekking tot de crowdfunding is te vinden op http://kitschfestival.com/crowdfunding


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin