Vernieuwde Landgoed Kasteel Limbricht wordt nieuwe publiekstrekker in regio | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
16-07-2017, 21:24
 

Zonnig
21°C
gevoelstemperatuur: 21°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 72%
windsnelheid: 0 bft W
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:42
zonsondergang: 21:44
Meer verwachtingen...
 
29-06-2017
Deel dit op:

Vernieuwde Landgoed Kasteel Limbricht wordt nieuwe publiekstrekker in regio

LIMBRICHT – Het eeuwenoude kasteel Limbricht heeft een complete metamorfose ondergaan. Ondernemer Igor Stel nam het kasteel over, investeerde de afgelopen maanden drie ton aan een grondige verbouwing met als resultaat: Landgoed Kasteel Limbricht. Een publiekstrekker waar sfeer, historie, traditie en de liefde voor streekproducten samenkomen.

Gasten die het oude kasteel kennen zullen zich verbazen over de metamorfose. Het landgoed is nu een pleisterplaats voor fietsers en wandelaars die op het terras en op de binnenplaats kunnen genieten van een drankje of zelfgebakken vlaai uit het nieuwe bakhoes. Maar Landgoed Kasteel Limbricht is ook een plek waar bruidsparen de dag van hun leven kunnen vieren tegen het decor van de oude burcht met gracht. De feestzalen zijn fors vergroot, zodat ook grotere gezelschappen terecht kunnen. Het kasteel is de plek voor kleinere en grotere bedrijfspresentaties, trainingen en vergaderingen.

Culinair genieten kan in het vernieuwde restaurant waar de chefkoks eigenverbouwde groenten en kruiden gebruiken en deze combineren met heerlijke streekproducten.

Met deze nieuwe visie wordt geprobeerd de synergie terug te vinden tussen dit schitterende landgoed, Limbricht en de streek. Het is niet de eerste keer dat Igor Stel een groot project op zich neemt. Zijn visie paste Stel ook toe bij All in Echt, Avonturenpark Valdeludo en Entertrain, bedrijven waar hij nog steeds eigenaar is.

Op 6 juli is de opening van Landgoed Kasteel Limbricht. Vanaf 18.30 uur is iedereen van harte welkom waarna om 19.00 uur de officiële openingshandeling plaatsvindt. Natuurlijk kunt u aansluitend een kijkje nemen in ons nieuwe restaurant, proeflokaal en de verschillende zalen en ruimtes. Eveneens is ons opnieuw ingerichte kasteelterras open en kunt u genieten van al het moois dat deze locatie te bieden heeft.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin