Vrijwilligers gezocht voor Genuujerie Venlo | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
10-07-2017, 00:09
 

Helder
20°C
gevoelstemperatuur: 19°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 55%
windsnelheid: 1 bft N
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:34
zonsondergang: 21:50
Meer verwachtingen...
 
30-06-2017
Deel dit op:

Vrijwilligers gezocht voor Genuujerie Venlo

VENLO – Koffieschenkerij Genuujerie te Venlo is op zoek naar vrijwilligers die begeleiding willen bieden aan de bijzondere medewerkers die werkzaam zijn bij de Genuujerie. In deze lunchroom werken mensen met een beperking of afstand van de arbeidsmarkt via een werkervaringstraject of d.m.v. dagbesteding. Naast een lunchroom beschikt Koffieschenkerij Genuujerie ook over een cadeaushop en een koffiebranderij.

Koffieschenkerij Genuujerie is gelegen op een rustieke locatie in Venlo aan de Pieterpadroute, waardoor er veel wandelaars, fietsers, dagjesmensen en toeristen gebruik maken van de lunchroom.  De Genuujerie is een onderdeel van Rendiz, een sociale onderneming waar mensen werkzaam zijn met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Aanmelden
Lijkt het je wel leuk maar wil je eerst eens ervaren wat een dergelijke taak concreet inhoudt? Dan kun je ook altijd een dagje komen proefdraaien en kijken of het bij je past. Voor meer informatie of aanmelding neem contact op met Loek Stiene: tel 077  351 19 96 of e-mail l.stiene@dichterbij.nl


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin