(Vrijwilligers)werk in de buurt bij Resto VanHarte Venlo | – Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
27-05-2017, 11:04
 

Zonnig
25°C
gevoelstemperatuur: 26°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 46%
windsnelheid: 1 bft OZO
UV-Index: 5
zonsopgang: 05:33
zonsondergang: 21:37
Meer verwachtingen...
 
24-05-2017
Deel dit op:

(Vrijwilligers)werk in de buurt bij Resto VanHarte Venlo

VENLO – Als onderdeel van het project Geef je Buurt een Boost organiseert Resto VanHarte Venlo op woensdag 31 mei een mini-informatiemarkt over (vrijwilligers)werk.

Organisaties als de Vrijwilligerscentrale, Samen zijn wij Venlo, Bewonersondersteuning en Kandoen presenteren zich aan de wijk. Ze vertellen over wat zij bieden aan de buurt en over openstaande vacatures. Locatie is Grandcafé van Boulevard Hazenkamp, Albert Verweystraat 6 in Blerick. Wil jij iets voor de buurt betekenen? Kom dan langs bij Resto VanHarte en geniet ondertussen van lekkere hapjes. Meld je aan!

Iedereen is van harte welkom
Iedereen is van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan de activiteit. Het programma is van 15.00 tot 17.00 uur. Aanmelden als vrijwilliger kan bij Hein van der Kroft via h.vanderkroft@restovanharte.nl of via 0654978544. Reserveren kan via www.restovanharte.nl of 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (10 ct/min).

Geef je Buurt een Boost
Geef je Buurt een Boost bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden in Nederland. Activiteiten variëren van barbecues, tot talentenjachten en kookwedstrijden. Het doel is om buurtbewoners te betrekken en te activeren en de buurt zo een boost te geven. De eerste activiteiten hebben reeds plaatsgevonden; in heel Nederland organiseerde Resto VanHarte afgelopen jaar succesvolle activiteiten waaronder goedbezochte buurtbarbecues en open podia. Geef je Buurt een Boost is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin