Website beeldarchief Valkenburg vernieuwd - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
13-04-2017, 11:28
 

Bewolkt
9°C
gevoelstemperatuur: 8°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 76%
windsnelheid: 1 bft W
UV-Index: 3
zonsopgang: 06:46
zonsondergang: 20:29
Meer verwachtingen...
 
05-04-2017
Deel dit op:

Website beeldarchief Valkenburg vernieuwd

VALKENBURG AAN DE GEUL – De website www.beeldarchiefvalkenburg.nl van stichting Beeldarchief Valkenburg is per 1 april jl. vernieuwd. De website toont meer dan 16.000 afbeeldingen. Gelijktijdig is de programmering van de database gewijzigd, waardoor de beveiliging verbeterd en de zoek- en bestelfuncties gebruikersvriendelijker zijn.

De vernieuwing is onder meer mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Gemeentelijk fotoarchief
Via Beeldarchief Valkenburg kan onder andere het gemeentelijk fotoarchief, dat door medewerkers van de stichting is gedigitaliseerd en beschreven, worden geraadpleegd. De gemeentelijke fotocollectie omvat 3500 foto’s en afbeeldingen.

Twee eeuwen Valkenburg aan de Geul in beeld
De website bevat een unieke verzameling beeldmateriaal, beschikbaar gesteld door zowel de gemeente Valkenburg aan de Geul als door privéverzamelaars, instellingen en bedrijven. Een bijzondere collectie voor iedereen die Valkenburg aan de Geul en zijn geschiedenis een warm hart toedraagt. Foto’s kunnen ook via de website besteld worden.

Bron foto: Beeldarchief Valkenburg www.beeldarchiefvalkenburg.nl


Reacties

*

Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin