Appartement Wellness Parklaan en Hotel SlenakerHof beste accommodaties in Limburg - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
19-01-2021, 20:11
 

Bewolkt
5°C
gevoelstemperatuur: -3°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 4 bft ZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:30
zonsondergang: 17:06
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
11-01-2018
Deel dit op:

Appartement Wellness Parklaan en Hotel SlenakerHof beste accommodaties in Limburg

UTRECHT – Vandaag zijn in de Jaarbeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Appartement Wellness Parklaan en Hotel SlenakerHof zijn de best gewaardeerde accommodaties in Limburg.

De accommodaties met de hoogste gemiddelde reviewcijfers in 2017 mochten een Gouden award in ontvangst nemen. In totaal hebben meer dan 28.000 accommodatiehouders in acht verschillende accommodatietypen gestreden om de felbegeerde prijs.

De awards zijn een erkenning van Nederlandse vakantiegangers die in 2017 een review hebben achtergelaten op Zoover. In 2017 zijn in totaal 255.768 reviews geschreven door reizigers die hun ervaringen hebben gedeeld om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Ook Zoover Award voor Nederlandse regio’s
Dit jaar is er een nieuwe award uitgereikt: de Zoover Award Regiowinnaar. De best scorende accommodaties in een regio ontvangen een Zoover Award. De regio’s bestaan uit de twaalf Nederlandse provincies en de Nederlandse Waddeneilanden. In elke regio is er een winnaar in de categorie klein (minimaal 30 reviews) en groot (minimaal 50 reviews). Appartement Wellness Parklaan is de Limburgse winnaar in de categorie klein; Hotel SlenakerHof heeft de hoogste reviewcijfers in de categorie groot. De regiowinnaars waren bij de feestelijke uitreiking uitgenodigd om de award in ontvangst te nemen. Kijk hier voor het complete overzicht met alle regiowinnaars.

Gouden of Oranje Zoover Award
Alle accommodaties die een 9 of hoger scoren ontvangen een Gouden Zoover Award. De accommodaties die een 8 – 8,9 scoren krijgen een Oranje Zoover Award. Voor de awardshow die plaatsvond tijdens de Vakantiebeurs was de top tien van elk accommodatietype aanwezig om de award in ontvangst te nemen. Kijk hier voor het complete overzicht met alle winnaars.

Foto: Roy Beusker


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin