Bioscoopmiddag voor achtergestelde gezinnen in Sittard-Geleen | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
28-03-2020, 09:48
 

Zonnig
8°C
gevoelstemperatuur: 6°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 65%
windsnelheid: 2 bft NNO
UV-Index: 2
zonsopgang: 06:21
zonsondergang: 19:04
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
22-11-2019
Deel dit op:

Bioscoopmiddag voor achtergestelde gezinnen

SITTARD – Het Limburgs Sinterklaasjournaal en Foroxity Filmarena hebben tickets beschikbaar gesteld voor het Grote Verjaardagsfeest van Sinterklaas aan de Stichting Éngele van Zitterd-Gelaen. Zo kunnen ruim 20 gezinnen die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen alsnog genieten van een mooi Sinterklaasfeest.

De Stichting Éngele van Zitterd-Gelaen zet zich in voor gezinnen in de regio Sittard, Geleen, Born die, om wat voor reden dan ook, in aanmerking komen voor de voedselbank. Naast levensmiddelen kunnen gezinnen ook terecht bij de Éngele voor kleding, huisraad en begeleiding.

Om deze achtergestelde gezinnen te helpen hun Sinterklaasviering te realiseren hebben het Limburgs Sinterklaasjournaal en Foroxity Filmarena de handen in elkaar geslagen en de Éngele voorzien van tickets voor hun Sinterklaasshow in de bioscoop, inclusief een lekkere traktatie.

Tijdens het Grote Verjaardagsfeest van Sinterklaas wordt een korte samenvatting van het Limburgs Sinterklaasjournaal vertoont, gevolgd door de laatste aflevering van het seizoen. Na de film kunnen kinderen feest vieren met de Sint en de Pieten uit de serie in de foyer van de bioscoop.

Het Grote Verjaardagsfeest van Sinterklaas zal op woensdag 4 december 2019 vanaf 14.00 uur plaatsvinden bij Foroxity Filmarena aan Rijksweg Zuid 271 in Sittard.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin