Blauw Bloed besteedt aandacht aan tentoonstelling ‘Design Derby’ - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Maastricht-Aachen Airport
30-03-2023, 16:26
 

Stortbuien
14°C
gevoelstemperatuur: 10°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 76%
windsnelheid: 3 bft SW
UV-Index: 1
zonsopgang: 07:18
zonsondergang: 20:06
Meer verwachtingen...
 
06-09-2016
Deel dit op:

Blauw Bloed besteedt aandacht aan tentoonstelling ‘Design Derby’

ROERMOND – Het royaltyprogramma ‘Blauw Bloed’ besteedt aandacht aan de tentoonstelling ‘Design Derby’; twee eeuwen design uit België en Nederland met de beste ontwerpers en ontwerpen. In het Cuypershuis Roermond zijn – naast iconische ontwerpen – ook oude en relatief nieuwe Koninklijke objecten te zien. Dat is voor de Publieke Omroep reden om een deel van de uitzending te wijden aan de ‘Design Derby’.
Het nieuwe seizoen van ‘Blauw Bloed’ start op zaterdag 10 september om 19.57 uur op NPO2. De tentoonstelling in het Cuypershuis is nog tot en met 2 oktober 2016 te zien.

Blauw Bloed
‘Blauw Bloed’ is hét royaltyprogramma van de Publieke Omroep, met aandacht voor de vorstenhuizen van Europa, de Oranjes, de staatsbezoeken, bijzondere Koninklijke sieraden, royaltymode en het laatste Koninklijke nieuws.

Eind november 2016 brengen koning Filip en koningin Mathilde een staatsbezoek aan Nederland. Voorafgaand aan dat bezoek wordt in verschillende items naar België en Nederland gekeken; in verschillen wat betreft cultuur, omgangsvormen en taal maar vooral naar dat wat ons verbindt. Als start dus Nederlands en Belgisch design.

Royalty ‘speuren’ in Design Derby Cuypershuis tijdens ‘Blauw Bloed’
Op zaterdag 10 september om 19.57 uur op NPO 2. De presentatie is in handen van Jeroen Snel.

De tentoonstelling ‘Design Derby’ is nog te zien tot en met 2 oktober 2016.
Cuypershuis, Pierre Cuypersstraat 1, t. 0475 – 359 102, www.cuypershuisroermond.nl


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin