Blind date-kaarten Nationaal Theaterweekend in Theater aan het Vrijthof vanaf nu te koop - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
20-09-2020, 11:43
 

Meest zonnig
17°C
gevoelstemperatuur: 19°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 55%
windsnelheid: 1 bft NO
UV-Index: 3
zonsopgang: 07:21
zonsondergang: 19:39
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
25-10-2019
Deel dit op:

Blind date-kaarten Nationaal Theaterweekend in Theater aan het Vrijthof vanaf nu te koop

MAASTRICHT – Dit seizoen doet Theater aan het Vrijthof mee aan Het Nationaal Theaterweekend (24 t/m 26 januari 2020). Het doel van het weekend is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en hen te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of verrassend theater kan zijn.

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het weekend welkom om te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Om het weekend ook echt voor zo toegankelijk mogelijk te maken zijn de voorstellingen te bezoeken voor een zachte prijs van €10,-. In Maastricht zijn een cabaretvoorstelling en twee theaterconcerten te zien. Welke artiesten en voorstellingen het zijn wordt later bekend gemaakt.

Over Het Nationaal Theater Weekend
Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van het Nationaal Theater Fonds en het Prins Bernard Cultuurfonds, met als doel om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en hen te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn. Sinds de start van het weekend groeit het aantal bezoekers (afgelopen editie trok 135.000 bezoekers), ook het aantal deelnemende theaters blijft groeien. Albert Verlinde van het Nationaal Theater Fonds: “Het is bijzonder om te zien dat niet alleen de reguliere theaterbezoekers dit weekend naar hun theater komen, maar zeker ook mensen die bijna nooit in het theater komen nu toch een kijkje komen nemen bij een voorstelling, een workshop of een andere activiteit. Dit is precies wat we wilden bereiken met het theaterweekend.” Myra Groenink van het Prins Bernard Cultuurfonds: “De groei toont aan dat het initiatief door het publiek wordt toegejuicht. Het is een prachtig moment om de podiumkunsten in de schijnwerpers te zetten.”

Programma Het Nationaal Theater Weekend in Theater aan het Vrijthof
Theater aan het Vrijthof doet mee aan Het Nationaal Theater Weekend. Het theater vindt het belangrijk om de drempels waar mogelijk te verlagen en de toegankelijkheid te vergroten. Door mee te doen aan dit initiatief maakt het theater het mogelijk voor bezoekers om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het theater en het aanbod. Bovendien wil Theater aan het vrijthof de vaste bezoeker blijven verrassen! Tijdens het weekend kan het publiek genieten van een intieme muzikale ode aan twee Duitse Diva’s uit de vorige eeuw, een prijswinnende voorstelling van iemand die volgens de pers tot de top van het Nederlandse cabaret behoort, en van een daverend muziekprogramma vol hits, meerstemmige zang en fenomenale gitaarsolo’s. Welke artiesten en voorstellingen in Maastricht te zien zullen zijn tijdens Het Nationaal Theater Weekend wordt later bekend gemaakt. Iedereen die zich wil laten verrassen kan vanaf nu wel al Blind date kaarten kopen voor de voorstellingen via www.theateraanhetvrijthof.nl/nationaal-theaterweekend.

Voorstellingen Het Nationaal Theaterweekend in Theater aan het Vrijthof:
Blind date: Muziek – vrijdag 24 januari 2020 / 20.00 uur / Papyruszaal / €10
Blind date: Muziek Bovenzaal – 24 & 25 januari 2020 / 20.30 uur / Bovenzaal / €10
Blind date: Cabaret – zaterdag 25 januari 2020 / 20.00 uur / Papyruszaal / €10


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin