Burgemeester Penn-te Strake neemt Zoover Award voor beste stedentrip in ontvangst - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
19-01-2021, 19:43
 

Bewolkt
6°C
gevoelstemperatuur: -2°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 4 bft ZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:30
zonsondergang: 17:06
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
25-10-2018
Deel dit op:

Burgemeester Penn-te Strake neemt Zoover Award voor beste stedentrip in ontvangst

MAASTRICHT – Maastricht wint voor het derde jaar op rij een Zoover Award voor Beste Stedentrip van Nederland. Met een gemiddeld waarderingscijfer van een 8,13 behaalt de Limburgse stad de hoogste score van alle steden in het land en is daarmee de favoriete Nederlandse stedentripbestemming van vakantiegangers. Burgemeester van Maastricht, Annemarie Penn-te Strake, nam de consumentenprijs vandaag in ontvangst.

De Zoover Award is toegekend op basis van beoordelingen van reizigers. In de berekening zijn duizenden reviews die het afgelopen jaar op Zoover zijn achtergelaten meegenomen. In het Stadhuis van Maastricht is de Zoover Award vandaag uitgereikt aan Burgemeester Annemarie Penn-te Strake.

“Maastricht is alweer de beste city trip van Nederland en daar zijn we ontzettend trots op. Het is vooral een compliment voor onze gastvrije inwoners en accommodatiehouders. In het decor van de historische universiteitsstad met Europese allure laten zij onze gasten optimaal genieten van al het goede dat Maastricht te bieden heeft”, aldus de burgemeester.

Top vijf accommodaties in Maastricht
Naast beoordelingen over de stad zijn reviews van accommodaties meegenomen in het eindcijfer. Hotel Kaboom kreeg de afgelopen twaalf maanden het hoogste waarderingscijfer van bezoekers. Beoordelaar Bea heeft lovende woorden over het hotel: “Wat een leuk hotel. De mensen bij de receptie waren ondanks de drukte heel erg vriendelijk en behulpzaam.” Ook hotel Townhouse, Dormio Resort Maastricht, Buitenplaats Vaeshartelt en Novotel Maastricht staan in de top vijf.

Foto: Henriette Frederiks: waarnemend directeur Maastricht Marketing, burgemeester Penn-te Strake, Lieke Peters


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin