Columbus Trophy keert terug naar Horecavakbeurs BBB | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
20-09-2019, 06:44
 

Helder
5°C
gevoelstemperatuur: 4°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 86%
windsnelheid: 0 bft ONO
UV-Index: 0
zonsopgang: 07:20
zonsondergang: 19:41
Meer verwachtingen...
 
05-05-2015
Deel dit op:

Columbus Trophy keert terug naar Horecavakbeurs BBB

MAASTRICHT – De Columbus Trophy, aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers, keert voor haar 12e editie terug naar Horecavakbeurs BBB (5 t/m 7 oktober 2015, MECC Maastricht). Dit besluit werd onlangs genomen door de organisatie van de Columbus Trophy en initiatiefnemers Mise en Place & MECC Maastricht.

De Columbus Trophy (www.columbustrophy.eu) is een aanmoedigingsprijs die elk jaar wordt uitgereikt aan een startende ondernemer die succesvol is als leverancier aan de hospitality, of een innovatief hospitality concept heeft ontwikkeld. In tegenstelling tot vergelijkbare awards in Europa focust de Columbus Trophy niet alleen op het product of de dienst, maar vooral op de ondernemer erachter. Veel jonge ondernemers hebben een geweldige drive en een veel potentie, maar vinden het lastig om door te zetten wanneer ze problemen ondervinden. De Columbus Trophy biedt deze ondernemers een steuntje in de rug.

In de afgelopen 11 jaar is de Columbus Trophy volwassen geworden. Wat begon als een regionale prijs in Zuid Nederland, is uitgegroeid naar een internationale prijs waar bedrijven uit heel Europa naar meedingen. De winnaar ontvangt internationale erkenning en een aanmoedigingsprijs van € 2.500,-. Alle finalisten krijgen de mogelijkheid om zich te presenteren op Horecavakbeurs BBB.

Na twee jaar uitgereikt te zijn tijdens Food Executive Europe, een tweedaags congres en netwerk evenement voor beslissers uit de hotellerie, catering en foodservice branche, keert de Columbus Trophy terug naar haar basis. “Horecavakbeurs BBB biedt de finalisten een uitgebreid Euregionaal platform om hun potentiële relaties te ontmoeten. De kwaliteit van de BBB bezoekers is hoog en voor veel finalisten is de beurs de perfecte ingang naar de Euregionale markt. We zijn ervan overtuigd een goede stap te hebben gezet ter verbetering van de positie van de Columbus Trophy als toonaangevende prijs voor ondernemers”, aldus Charles van Goch, initiator.

De inschrijving voor de 12e editie van de Columbus Trophy sluit op dinsdag 30 juni 2015, waarna tijdens een aantal jureringsrondes de kandidaten zullen worden teruggebracht naar een achttal finalisten. Industriebank LIOF, hoofdsponsor van de Columbus Trophy, voegt vervolgens d.m.v. wildcards twee finalisten toe. Alle finalisten presenteren zichzelf van 5 t/m 7 oktober 2015 op de 61e editie van de BBB, waar op maandag 5 oktober 2015 voor de 12e keer de Columbus Trophy wordt uitgereikt.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin