Continium voorlopig alleen geopend voor schoolgroepen - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
24-10-2020, 05:21
 

Bewolkt
13°C
gevoelstemperatuur: 9°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 2 bft ZZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:16
zonsondergang: 18:25
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
25-08-2014
Deel dit op:

Continium voorlopig alleen geopend voor schoolgroepen

KERKRADE – Vanaf 1 september 2014 verrijzen naast Discovery Center Continium op het Museumplein in Kerkrade een Design Lab en een Earth Theater. Zo ontstaat een heus Museumplein, waar je vanaf medio oktober 2015 nog meer ontdekt over de wereld waarin wij leven. Vanwege deze nieuwbouw is het Continium in deze periode alleen geopend voor schoolgroepen (op reservering). Maar niet getreurd, in plaats van de full experience in Kerkrade presenteren we in deze periode namelijk maar liefst vier Discovery Experiences! In Maastricht, Sittard, Venlo en Aken zijn leuke exposities, interactieve workshops en Science Shows te beleven! Voor de exacte openingstijden en prijzen kijk je op www.discoveryexperience.nl.

Vanaf medio oktober 2015 kun je in Discovery Center Continium weer ontdekken op welke manier wetenschap en techniek je leven beïnvloeden. Niet alleen het leven nu, maar ook van vroeger en van de toekomst. Zo kun je dan de strijd aan gaan met robots, beleven hoe de mensen in de mijnen werkten, shoppen in de winkel van de toekomst en inzoomen tot nanoniveau.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin