Curve wint Imagine Netherlands 2020– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
13-06-2021, 23:28
 

Helder
18°C
gevoelstemperatuur: 18°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 55%
windsnelheid: 0 bft O
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:23
zonsondergang: 21:52
Meer verwachtingen...
 


Autumn 2- 120 x 600
14-09-2020
Deel dit op:

Curve wint Imagine Netherlands 2020

MAASTRICHT – Curve uit Limburg heeft zondag 13 september 2020 Imagine Netherlands gewonnen in de Muziekgieterij. Curve werd door poppodium Muziekgieterij genomineerd en door een jury bestaande uit Loek Hendrikx, Janneke Nuijhuis, Jack Pisters en Nikimo Stas bekroond tot winnaar van Imagine Netherlands 2020.

Curve stroomt als winnaar van Imagine Netherlands door naar de Internationale finale van Imagine Music Experience. Daarnaast hebben zij een fotoshoot gewonnen, mogen zij een studiosessie opnemen bij M-PX Productions en zullen zij spelen op festival Bruis én als uitwisseling act in Frankrijk.

Acht acts uit vijf verschillende Nederlandse provincies en één Franse band  zijn het afgelopen weekend naar Limburg afgereisd om deel te nemen aan de finale van Imagine Netherlands. Tijdens deze finale streden de Nederlandse deelnemers voor de felbegeerde plek in de internationale finale van Imagine 2020, waar ook finalisten uit landen als Brazilië, Zweden, Zimbabwe en Frankrijk aan deelnemen. De finale werd zondag 13 september 2020 vanaf 17:00 uur live uitgezonden door middel van een livestream, die te volgen was vanuit de Muziekgieterij, Maastricht.

De acht Nederlandse acts die deelgenomen hebben aan de finale waren: Curve, Daddy Unchained, Dimoh, Babette Zwinkels, Ben Forte, DEUX MILLE,  Redridinghood en Marise den Bakker. Zij zijn geselecteerd door POPnl, een samenwerkingsverband tussen de twaalf provinciale popkoepels en de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Daarnaast was de Franse band Marie-Paul als uitwisseling act aanwezig om tijdens het juryberaad te spelen voor het (online) publiek.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin