Bijna 8000 bezoekers op ParkCity Live op zaterdag - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

,
 


gevoelstemperatuur:
luchtdruk:
vochtigheid: %
windsnelheid:
UV-Index:
zonsopgang:
zonsondergang:
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
24-06-2012
Deel dit op:

Bijna 8000 bezoekers op ParkCity Live op zaterdag

HEERLEN – Gezelligheid troef tijdens de eerste dag van ParkCity Live op het Bekkerveld in Heerlen. Prima weer, goede acts (o.a. Within Temptation, Blaudzun, De Heideroosjes en Miss Montreal) en een geweldige festivallocatie lokten veel complete gezinnen zaterdag naar Heerlen. Er was voor elk wat wils! De organisatie telde zo’n 7800 bezoekers.

De nieuwe organisatie heeft dit jaar gekozen voor maar liefst zeven podia en dat blijkt een succesformule te zijn. Het geluid was goed afgestemd en de podia waren dusdanig geplaatst zodat de acts elkaar niet stoorden. Extra voordeel was dat de festivalgangers zich de gehele dag over het festivalterrein verspreidden.

Voor vandaag (zondag) zijn de weersvoorspellingen minder gunstig. Er wordt veel regen voorspeld al lijkt Limburg daar het minst van mee te krijgen. Neem toch maar voor alle zekerheid regenkleding mee, want droog zal het niet blijven. Vandaag staan o.a. Ilse DeLange, DeWolff, Postmen en Peter Pan Speedrock op het programma.


The Deaf


Blaudzun


De Heideroosjes


Toploader


Delain


Miss Montreal


Within Temptation


Ook in het nieuws