"De wandelaar" van Adriaan van Dis gratis verkrijgbaar in bibliotheken– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
29-11-2022, 15:15
 

Bewolkt
8°C
gevoelstemperatuur: 8°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 0 bft WSW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:15
zonsondergang: 16:36
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
  • Door de Gulp te verbreden en aanpassingen te doen in de kern van Slenaken, is het dorp in de toekomst beter beschermd tegen wateroverlast.
02-11-2021
Deel dit op:

“De wandelaar” van Adriaan van Dis gratis verkrijgbaar in bibliotheken

LANDGRAAF – Tijdens de landelijke campagne Nederland Leest geven de bibliotheken aandacht aan het thema Over de Grens met het geschenkboek ‘De wandelaar’ van Adriaan van Dis. De bundel is in de campagnemaand november gratis af te halen in de bibliotheken.

Over De Wandelaar
In dit boek van Adriaan van Dis krijgt een Nederlander in Parijs bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs en het verandert de man. Hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit.

Eén boek, duizend gesprekken
Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom geven de bibliotheken tijdens Nederland Leest een boek cadeau. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van reizen met het thema Over de grens.
Voor een mooie reis hoef je de deur niet uit, ook met een boek kun je grenzen verleggen of verre landen bezoeken.
Het cadeauboek De wandelaar is gratis beschikbaar voor leden en niet-leden in alle bibliotheken.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin