Dinsdag code geel vanwege sneeuwval | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
20-09-2019, 10:23
 

Zonnig
11°C
gevoelstemperatuur: 11°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 66%
windsnelheid: 1 bft O
UV-Index: 1
zonsopgang: 07:20
zonsondergang: 19:41
Meer verwachtingen...
 
21-01-2019
Deel dit op:

Dinsdag code geel vanwege sneeuwval

DE BILT / LANDGRAAF – Rond 8 uur morgenochtend bereikt een gebied met sneeuwval het uiterste westen van ons land. Dit gebied breidt zich tot halverwege de middag oostwaarts over het hele land uit. Er vormt zich in totaal een sneeuwdek van 1-3 cm, mogelijk lokaal iets meer. Het KNMI heeft voor morgen voor het hele land code geel afgekondigd. In Limburg gaat code geel vanaf 12.00 uur in.

In de loop van de namiddag en avond wordt het van het westen uit weer overwegend droog, maar kan het wel lokaal glad blijven door sneeuwresten en later door bevriezing van natte weggedeelten.

NS rijdt morgen een aangepaste dienstregeling
Omdat voor dinsdag 22 januari sneeuw wordt voorspeld, nemen NS en ProRail het zekere voor het onzekere en passen we de dienstregeling aan. Toch kan sneeuwval leiden tot meer hinder voor treinreizigers. Daarom raadt de NS reizigers aan om de weerberichten goed in de gaten te houden en vlak voor de reis de reisplanner te raadplegen. Houdt u rekening met langere reistijden of drukte in de trein. De aanpassingen voor morgen worden op dit moment in de reisplanner verwerkt.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin