DJ Stanley Stones (15) opent Maankwartier Heerlen | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
05-06-2020, 14:33
 

Stortbuien
11°C
gevoelstemperatuur: 5°C
luchtdruk: 99 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 4 bft ZZW
UV-Index: 2
zonsopgang: 05:26
zonsondergang: 21:46
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
26-08-2019
Deel dit op:

DJ Stanley Stones (15) opent Maankwartier Heerlen

HEERLEN – De 15-jarige DJ en producer Stan Schreurs uit Eys mag aanstaande zaterdag 31 augustus samen met popkoor Thirdwing in samenwerking met Cultura Nova het Maankwartier openen. Dit heeft zijn platenmaatschappij bekend gemaakt.

Carriere
De 15-jarige DJ en producer Stanley Stones uit Eys droomt van een carrière als top-dj en timmert hard aan de weg. Zo draaide hij onder andere al op Essential Festival Outdoor, Parkcity Live en Castle of Love. Hij zal zijn vrolijke, melodieuze-sound ook laten horen op 31 augustus in Maankwartier.

Eigen nummer
Bijzonder aan het geheel is dat Stan op zijn nog maar net 15-jarige leeftijd een eigen nummer geproduceerd heeft om de opening en speciale gelegenheid feestelijk in te luiden.

“We hebben het hier over een eigen geproduceerd dance-nummer, welke het koor begeleid tijdens de opening van het maankwartier, dat is natuurlijk erg bijzonder, zeker gezien zijn leeftijd”, aldus Michiel de Jong. Eigenaar platenmaatschappij Xzata Music in Geleen.

Popkoor Thirdwing
Ook Popkoor Thirdwing uit Heerlen levert een bijdrage aan de officiële opening van het station. Speciaal voor deze gelegenheid hebben ze een lied gearrangeerd met een tekst in Heerlens dialect. Over de visie en moed van de gemeente Heerlen en Michel Huisman die dit prachtige project heeft ontworpen. Op de muziek van ‘Leave the Light on’ van Tom Walker is door de dirigent van Thirdwing, Mischa Hendriks, een 5-stemmig arrangement gemaakt: ‘Heële, Loat ‘t Leech aa’. De tekst is van Alexandra Kleijnen. Het concert wordt onder meer begeleid door DJ Stanley Stones. Hiermee wordt er een eigentijdse draai aan het concert gegeven. Verder staan liedjes op het programma van onder meer Og3ne, de Schintaler, Dotan, Mark Ronson/Bruno Mars en een medley van Queen.

Locatie: Spoorplein
Geen entree


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin