Dormio neemt Hotel Tummers in Valkenburg overToeristisch en recreatief nieuws Limburg

,
 


gevoelstemperatuur:
luchtdruk:
vochtigheid: %
windsnelheid:
UV-Index:
zonsopgang:
zonsondergang:
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
24-01-2022
Deel dit op:

Dormio neemt Hotel Tummers in Valkenburg over

VALKENBURG – Dormio Group heeft het viersterren Hotel Tummers in Valkenburg overgenomen. Het gerenommeerde familiehotel wordt getransformeerd tot een exclusief wijnhotel. In samenwerking met wijnproducenten uit het Mergelgebied wordt invulling gegeven aan het wijnconcept. Dormio Wijnhotel Valkenburg opent vóór komende zomer haar deuren.

Transformatie tot exclusief wijnhotel
De vernieuwing van Dormio Wijnhotel Valkenburg is inmiddels gestart. “We willen de karakteristieke kwaliteiten van het familiehotel uitbouwen en exclusief vormgeven met het wijnthema”, aldus Roel de Boer – CEO Dormio Resorts & Hotels. Het wijnthema zal worden doorgevoerd in het hele hotel en in de hotelkamers, waarvan een aantal ook over wellnessfaciliteiten zal beschikken.

Wijnproducenten uit het Mergelgebied zullen een toonaangevende rol spelen in het nieuwe wijnhotel. Alle gepresenteerde wijnen zijn afkomstig van samenwerkende wijnbouwers en -producenten uit de streek. Zo zullen er straks meer dan honderd verschillende wijnen te ontdekken zijn in Dormio Wijnhotel Valkenburg.

Dormio trots op de ontwikkeling van wijnhotel
Het huidige Hotel Tummers van de gelijknamige familie Tummers bestaat meer dan 80 jaar en is een heus begrip in Valkenburg en omstreken. Het hotel ligt prominent tegenover het oudste nog in gebruik zijnde treinstation van Nederland, middenin toeristisch Valkenburg en is omgeven door het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap. “Wij zijn erg trots op de overname van dit gastvrije en gerenommeerde hotel”, aldus Roel de Boer. Met de aankoop van dit viersterrenhotel voegt Dormio een vierde hotel toe aan haar portfolio.

Over Dormio Group
Dormio Group bestaat uit drie bedrijfsonderdelen.
Dormio Leisure Development BV ontwikkelt sinds 2001 vakantieresorts en hotels in Europa en staat bekend om nieuwe concepten die passen bij de (natuurlijke) omgeving van de projectlocatie. Dormio Investments BV bemiddelt en verkoopt recreatief vastgoed in binnen- en buitenland. Inmiddels heeft zij een imposant trackrecord en dito klantenbestand opgebouwd. Dormio Resorts & Hotels BV exploiteert en verhuurt vakantieaccommodaties op resorts en in hotels in eigen beheer en in samenwerking met een aantal grote distributiepartners, waaronder TUI, Belvilla, Booking.com en Airbnb.

Portfolio Dormio Group
Dormio is in het verleden onder andere betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse parken van Landal Greenparks en Marina de Eemhof, nu in handen van Centerparcs.
Het portfolio van Dormio Group omvat momenteel: Nederland: Dormio Resort Maastricht, Dormio Hotel De Prins van Oranje – Maastricht, Hotel Modez – Arnhem; Duitsland: Dormio Resort Eifeler Tor – Heimbach; Oostenrijk: Dormio Resort Obertraun, Dormio Gasthof Obertraun; Frankrijk: Dormio Resort Berck-sur-Mer, Dormio Resort Les Portes du Grand Massif – Flaine, Dormio Resort Les Portes du Mont Blanc – Vallorcine; Spanje: Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa – El Campello. Momenteel is fase 4 van Dormio Resort Maastricht in ontwikkeling: Dormio Castellum, verschillende vakantieappartementen en penthouses met een spa-wellnesscentrum. Daarnaast staat de ontwikkeling van meerdere resorts in Nederland op de planning en wordt Dormio Wijnhotel Valkenburg toegevoegd aan het portfolio.


Ook in het nieuws