Dormio Resort Maastricht verrijkt met kasteelcomplex CastellumToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Weergegevensbron: Maastricht weer vandaag
19-05-2022
Deel dit op:

Dormio Resort Maastricht verrijkt met kasteelcomplex Castellum

MAASTRICHT – Met de oplevering van Castellum is Dormio Resort Maastricht voltooid. De toevoeging van drie zeer luxe penthouses, 21 appartementen en een torenwoning aan het bestaande aanbod van 266 verblijfsaccommodaties en het tevens nieuwe wellnesscentrum, maken het resort op de Dousberg compleet.

Het geheel ademt de sfeer van een authentiek Limburgs dorp met de architectonische kenmerken van de streek. Het resort omvat verschillende typen luxe woningen en appartementen. Ze liggen aan echte straten en pleinen, die verwijzen naar de roemruchte geschiedenis van dit stukje Maastricht. De accommodaties variëren in omvang en faciliteiten en zijn flexibel te boeken van 1 nacht tot long stay. Kijk voor de mogelijkheden op dormioresortmaastricht.nl.

Modern kasteelcomplex Castellum
Het modern vormgegeven Castellum is het prestigieuze sluitstuk van het in fasen gerealiseerde Dormio Resort Maastricht. Het luxueuze kasteelcomplex is gesitueerd in een lommerrijke omgeving en omvat drie gebouwen, elk met een eigen binnenzwembad. De appartementen en penthouses zijn geschikt voor 2, 4 of 6 personen en liggen aan het centrale plein, het Wilhelmus. Hier bevindt zich ook Dormio Hotel De Prins van Oranje met het Michelin-sterrenrestaurant Rantrée. Castellum grenst aan het nieuwe Wellnessresort Maastricht, een luxe spa-wellnesscentrum met buitenzwembad, binnentuin en uitgebreide faciliteiten. Het bourgondische centrum van Maastricht ligt op slechts tien fietsminuten.

Vlaggenschip
Dormio Resort Maastricht is door het veelzijdige en luxe aanbod aan vakantie- en verblijfsmogelijkheden, de diversiteit en uitstraling en de superieure kwaliteit van de voorzieningen het vlaggenschip van de Dormio Group uit Arnhem. Het is bovendien het enige in zijn soort met een compleet wellnesscentrum en een sterrenrestaurant. CEO van Dormio Group Don van Schaik is trots op dit state-of-the-art resort. “Het is onze ambitie recreatieprojecten ‘nieuwe stijl’ te realiseren van een onvergelijkbare diversiteit en kwaliteit in Nederland. De voltooiing van dit project betekent een mijlpaal in onze geschiedenis. Het vertegenwoordigt precies wat wij 10 jaar geleden voor ogen hadden, toen we onze visie op eigentijdse recreatieresorts openbaar maakten.”


Ook in het nieuws