Drie Limburgse hotels in de prijzen gevallen | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
30-05-2020, 07:56
 

Stortbuien
13°C
gevoelstemperatuur: 14°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 54%
windsnelheid: 1 bft O
UV-Index: 2
zonsopgang: 05:30
zonsondergang: 21:40
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
07-01-2020
Deel dit op:

Drie Limburgse hotels in de prijzen gevallen

LANDGRAAF – Uitslapers van Nederland kunnen hun wishlist weer aanvullen; de Beste Hotels van Nederland zijn bekend! Volgens de gasten van Hotels.nl is Hotel 46 in Wintelre de nummer 1 van Nederland. Medewerkers van Hotels.nl gingen op pad om het personeel te verrassen met de gewonnen prijs en hen persoonlijk te feliciteren. 

Bij de jaarlijkse uitreiking van de awards worden in totaal maar liefst 38 awards uitgereikt in diverse categorieën. Zo wordt er een award uitgereikt aan het Beste Familiehotel, Mooiste Designhotel en Beste Kusthotel. Daarnaast zijn er 6 hotels tot Publiekslieveling verkozen en gaat er ook een prijs naar de Beste Hotelketen. Het in 2019 geopende Hotel 46 in Wintelre is hierbij als verrassende winnaar uit de bus gekomen. De winnaars zijn bepaald door de 30.000 hotelgasten die afgelopen jaar een review hebben achtergelaten op de website van Hotels.nl.

De prijswinnaars in Limburg:

Beste Hotelarrangement: Parkhotel Bad Arcen
Beste Hotel van Maastricht: Van der Valk Hotel Maastricht
Publiekslieveling: Black Label Hotel Valkenburg (foto)

De award winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores. In de reviews geeft de hotelgast cijfers aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast is er ruimte om opmerkingen te plaatsen over de plus- en minpunten van het hotel. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.

Foto: Hotels.nl


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin