Duitse badgast waardeert Mosaqua - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Maastricht-Aachen Airport
02-10-2023, 20:00
 

Helder
21°C
Apparent: 21°C
Druk: 1015 mb
Vochtigheid: 73%
Wind: 2 bft SSE
UV-Index: 0
Zonsopgang: 07:38
Zonsondergang: 19:14
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
22-07-2014
Deel dit op:

Duitse badgast waardeert Mosaqua

GULPEN – Nv vrijetijdscentrum Gulpen liet afgelopen maand een groot onderzoek doen onder de 700 Duitse klanten die via Social Deal Aachen kaarten voor Mosaqua. Bij een inleverrespons van 17%, gaf het onderzoek een score van 8 voor Subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen.

Directeur Kaanen is uitermate tevreden met dit resultaat. Dit resultaat geeft aan dat steeds meer Duitse gasten Mosaqua weten te vinden en het zwembad waarderen. Maar liefst 50% van de geënquêteerde mensen kwam voor het eerst naar Mosaqua! Uiteraard is dit ook een geweldig compliment naar het totale personeel van Mosaqua aldus Kaanen.

De accommodatie op zichzelf en de hygiëne in het gehele gebouw scoren prima met een gemiddelde van 7,4. Hierbij scoren de attracties met een 8,4 en de sfeer met een 7,8 als hoogste.

Het personeel van Mosaqua bestaande uit de caissières bij de kassa, toezicht in het zwembad en horecapersoneel scoren in vriendelijkheid, bekwaamheid en uitstraling, prima met een 8. De bekwaamheid van de toezichthouders scoorde hoog met een 8,2 evenals de vriendelijkheid met een 8,3.

De algemene zaken zoals de prijs, bereikbaarheid, communicatie en informatievoorziening scoren wederom goed met een 8. Hierbij score de vindbaarheid op internet en Facebook erg hoog met een 8,4 gemiddeld.

Zo komen we op een gemiddeld cijfer van 8 van onze Duitse badgasten.

www.mosaqua.nl


Ook in het nieuws