Dwars door de A2-tunnel met TV Maastricht - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
29-11-2022, 16:42
 

Meest bewolkt
8°C
gevoelstemperatuur: 8°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 0 bft W
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:15
zonsondergang: 16:36
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
  • Onder de noemer “The Break Out Sessions” organiseren ECI Cultuurfabriek, De Bosuil en Poppodium Grenswerk in november een vijfdaags schrijverskamp voor producers, songwriters en muzikanten.
25-08-2015
Deel dit op:

Dwars door de A2-tunnel met TV Maastricht

MAASTRICHT – Donderdag 20 augustus maakte een cameraploeg van TV Maastricht een exclusief ritje door de A2-tunnel. Vanuit Geusselt ging de rit eerst door de bovenste, N2-buis die bestemd is voor lokaal verkeer van Geusselt naar Europaplein. Via de naastgelegen N2-buis – voor lokaal verkeer van Europaplein naar Geusselt – reed de cameraploeg vervolgens terug. Gisteravond konden kijkers van TV Maastricht de heenrit bekijken, de terugrit wordt vanavond uitgezonden.

Wilt u de tunnelrit ook bekijken? Dat kan. Klik HIER om met TV Maastricht mee te rijden van Geusselt naar Europaplein. U kunt de N2-buis op uw gemak bekijken, want de maximumsnelheid in de tunnelbuizen bedraagt uit veiligheidsoverwegingen niet meer dan 15 kilometer per uur*. De terugrit – van Europaplein naar Geusselt – zendt TV Maastricht vanavond uit, na de nieuwsuitzending van 19.00 uur. Heeft u geen tijd om te kijken of kunt u TV Maastricht niet ontvangen? Bekijk de terugrit dan morgen via het Vimeo-kanaal van TV Maastricht.

* Als de A2-tunnel eind 2016 open gaat geldt in de bovenste tunnelbuizen een miximumsnelheid van 80 km/u. In de onderste tunnelbuizen – voor doorgaand verkeer – bedraagt de maximumsnelheid dan 100 km/u. Wilt u meer weten over het gebruik en functioneren van de tunnel? Ga dan naar www.a2maastricht.nl/tunnel.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin